Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Feg de sağlam gt varmış
O noktadan dönüp vurmak kolay iş değil
gomizden sonra 2. sırada geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feg de sağlam gt varmış
O noktadan dönüp vurmak kolay iş değil
Kameni buyuk maclarda acayip konsantre oluyordu. Daha gecen sezon Barca'ya buyuk sorun cikardi.Bana kalsa kameni oynasın. Ayı konsantre olunca acaip toplar tutuyor. Kameni her an gol yiyecekmiş gibi
Muhtemelen kapanacak başka şansları yok gibiGerçekten tekniği yeteneği filan bu ligin fersah fersah üzerinde Fegh
Fb eğer konya gibi 7-8 kişi ile kapanmaz ise Feghouli fb 'nin içinden geçer ...
Bi ara 10no olarak oynadi. Pek begenmedim orada.kanatlarda ise muzzam birsey[/QUOTE Berkan Yavuz
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhtemelen kapanacak başka şansları yok gibi
Şimdiden gerilmeye başladım bu hafta bitmez artıkArena'ya gelen hangi STSL takımı olursa olsun 50 bin kişinin önünde bu Galatasaray 'ı 90 dakika durduramaz
Hani inşallah kapanırlar bir şekilde alırız biz o maçı
Kameni buyuk maclarda acayip konsantre oluyordu. Daha gecen sezon Barca'ya buyuk sorun cikardi.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bi ara 10no olarak oynadi. Pek begenmedim orada.kanatlarda ise muzzam birsey[/QUOTE @Berkan Yavuz
Yani??
Feg'in de üretmesi lazım kanat da oynasa, 10 da oynasa. Değişen bir şey yok ki..
Kameni buyuk maclarda acayip konsantre oluyordu. Daha gecen sezon Barca'ya buyuk sorun cikardi.
Yeminle şu yorumu görmediydim
https://www.gscimbom.com/forum/f17-...izi-konsantrasyon-basligi-163713/#post9568011
Şu başlıkta aynı şeyi yazdım
Yüzde yüz katılıyorum Volkan oynasın kalede
Evren GözOnaylanmış hesap @evrengoz 3 sa.