Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
Tudorun dönüşümlü oynatma sevdası feghouliyi de baltalıyor bir forvet arkasında bir orta sahada bir sağda artık herkesin yeri belli olsun şu takımda..Bir tek tolganın joker olması lazım
Biz bunları yapsın diye aldıkFeghouli'yi eleştirenler dün ki maçı galiba başka tarafından izledi. Tudor denen adam fener savunmasının kucağına attı adamı sonra da bir şeyler bekledi. Saçma sapan bir taktiğimiz vardı dün
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neyse nın devamı ne
Tamam su an itibari ile birakiyorum.Neyse nın devamı ne
Futbolu izlemeyi bırak
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adam 2.forvet veya forvet arkası değil ki. Bu adam kanattan giden bir adam. Sen stoperlerin kucağına atarsan bu adamdan hiçbir şey bekleyemezsinBiz bunları yapsın diye aldık
Ne yapacaktı bomboş alandami takilacakti
Alan yaratması lazım bize sahada bütün topları ezdiBu adam 2.forvet veya forvet arkası değil ki. Bu adam kanattan giden bir adam. Sen stoperlerin kucağına atarsan bu adamdan hiçbir şey bekleyemezsin
Senin doğru kararTamam su an itibari ile birakiyorum.
takım ileri mi çıktı ki alan yaratsın. İleri Gomisle Feghouli yi atmış siz bir şeyler yapın demiş Allah Allah. Maçı izlemesem inanacağım yorumlarınaAlan yaratması lazım bize sahada bütün topları ezdi
20 top kaybı yapmış
Sadece kucakta oynadı diye verimliliği düşemez sahada kayboluyor ve bütün takımı bozuyor
Yahu git isine bak kardesim, daha Feghoulinin nasil bir oyuncu oldugundan bir habersin gelmis burada sacma sapan yorumlar yapiyorsun.Senin doğru karar
20 top kaybını neye bağlıyorsun peki takım çıkmadı kabultakım ileri mi çıktı ki alan yaratsın. İleri Gomisle Feghouli yi atmış siz bir şeyler yapın demiş Allah Allah. Maçı izlemesem inanacağım yorumlarına
Olum sen Troll musun hala 20 top kaybı diyorsun. Adam ileride tek kaldı tek diyorum. Fener savunmasının kucağında tek kaldı20 top kaybını neye bağlıyorsun peki takım çıkmadı kabul
Sahanın en kötüsü idi belhanda latovlevici birlikte
Ne yapalım on liberoya cekelim mıYahu git isine bak kardesim, daha Feghoulinin nasil bir oyuncu oldugundan bir habersin gelmis burada sacma sapan yorumlar yapiyorsun.
Kanat oyuncusunu Gomis ile birlikte alti tane rakibin kucagina atarsan verim falan alamazsin.
Tek mek hikaye rezildiOlum sen Troll musun hala 20 top kaybı diyorsun. Adam ileride tek kaldı tek diyorum. Fener savunmasının kucağında tek kaldı
Yahu su yorumun bile facia.Ne yapalım on liberoya cekelim mı
Orda belki kucağa düşmez
Yada rakibe diyelim 10 kişi kaleye gelsin ona alan yaratsin
Sen fenerin alan daraltacagini bilmiyormuydun
Herşeyi gomis yapsın tut gomis yapış gomis kucakta oyna gomis
- - -Belhanda nasildi?Tek mek hikaye rezildi
2 verdim 10 üzerindenYahu su yorumun bile facia.
Iki kisi ile arkada en az alti oyuncu ile olan rakibe karsi ne alan yaratacaksin.
Daha Feghoulinin olayinin alan yaratmak olmadigini bile anlamamissin, adam kanat oyuncusu.
Feghoulinin alan yaratmasini bekledigin alanda alan yaratmasi gereken Belhanda, Feghouli degil.
Dün adam Gomis ile birlikte ileride alti kisiye karsi kaldi, burada gelmis hala alan yaratmaktan bahsediyorsun.
Ondan sonra sacma sapan ici bos yorumlar yapiyorsun ön liberoya mi cekelim diye.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Belhanda nasildi?

Bunu yapacak, cünkü adam kanat oyuncusu.Fegholui ne yapacak çok merak ediyorum
Sadece 2 ye bir mi yapacak fegholui
4 ml yı alırken bunlarida koymuş galiba maddeye