#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam tam form bulmaya başlamışken 3 maç ceza yedi, şaka gibi. Futbol oynamak haram sevdiğim ülkesinde.

Her ne kadar 3 maç saçma sapan olsa da bu gereksiz arkadaş o itme hareketi ile hem maçı 11 kişi bitirme imkanı ile maç kazanmamızı bir nebze engellemiş hem de 3 maç verdirmek için adamların eline koz vermiştir. Eğer salakça yanına gitmese sadece olcay malı kırmızı alacaktı ve belki de maçı alacaktık . Bu adamın alınması için çok bekledim ben de ama tam hayal kırıklığı . Belhanda fiyasko ise bu tam fiyasko oldu .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer Feghouli o itmeyi yapmasaydı Olcay kırmızı kart görmezdi bence renktaş sarı ile geçiştirirdi adam Bero ya sarı bile vermedi.

Eğer Feghouli o itmeyi yapmasaydı Olcay kırmızı kart görmezdi bence renktaş sarı ile geçiştirirdi adam Bero ya sarı bile vermedi.
Ya bak sen de adminsin ne güzel fikrini söylemişsin helal olsun . Bir de başka türlü adminler var neyse . Hakem ve tff zaten bize karşı saçma sapan diye belirttim orada da . Ben bunlara koz verdi diye kızıyorum

Bizim insanımızda öyle bir kafa yapısı var ki kafasına vurup ekmeğini önünden alıyor adam hala ekmek kusurluydu olsun diyor. Neyse.

Ulan ne diye o provakatörün oyununa gelirsin ki?Nedir ulan bu araplardan çektiğimiz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya bak sen de adminsin ne güzel fikrini söylemişsin helal olsun . Bir de başka türlü adminler var neyse . Hakem ve tff zaten bize karşı saçma sapan diye belirttim orada da . Ben bunlara koz verdi diye kızıyorum

Haklısın tabi Fb maçında Hasan Ali nin pozisyonunun içindeki adamdı Feghouli fb maçından sonra akıllanması lazımdı maç eksiği vardı zaten milli takıma da alınmamış kötü oldu bu.

Haklısın tabi Fb maçında Hasan Ali nin pozisyonunun içindeki adamdı Feghouli fb maçından sonra akıllanması lazımdı maç eksiği vardı zaten milli takıma da alınmamış kötü oldu bu.
Bunu dedik diye insanlar tff haklı anlıyor da neyse . Maicon, belhanda ve bu arkadaş dikkatli olmalı sürekli çünkü ceza vermeye mehilli tff var . Lakin belhanda ile feghuli olay olunca oyundan daha cok etkili oluyorlar

olcay tekmeden k kart
maicon olaya mudahil olup olcay - feghouli duellosunu engellemege kalktigindan sari kart
feghouliye kart yok
boyle olmaliydi
maicon ve feghouli delikanlica davranip olcay yavsagina gerekeni yapmislardir

Trabzon maçında ilk yarı atılip yenilmemize vesile olup ve 3 maç da ceza alan topçu.

Şu yoklukta yasini tolgayi izleyeceğiz artık.

Macın ozetını ızledım.hakem sarı kartı cıkarmıs cebınden feghouli olcayı itmeden once.sarı ile gecistirecekti

trabzonsporda_olcay_sahanin_galatasaray_maci_kavga_sonrasi_sok_goruntusu_P7.jpg

0

Pozisyonda hareketi yapan Maicon. Kırmızı kart zaten hatalı bir karar.

Ama eleştiriler bu adama. İlginç.

dün yazmayı unutmuşum.maçtan sonra bi ana avrat sövmediğiniz kalmıştı adama.direkt futbolculuguna,oyununa laf eden onu da söylerdi.piskolojisi bozuk şekilde yorum yapan arkadaşlar bu adam tudor yüzünden yanlış mevkilerde oynuyo ve ne kendi ne Galatasaray futbol oynayamıyo.çünkü tudor buna ciddi engel.dua edin de 1 maça insin cezası.

Son düzenleme:
Trabzon maçında ilk yarı atılip yenilmemize vesile olup ve 3 maç da ceza alan topçu.

Şu yoklukta yasini tolgayi izleyeceğiz artık.
Hmm dogru anladim herhalde degil mi renktas, bu adam yerde nerede ise cinsel tacize maruz kalan takim arkadasini savunup atildigi icin maci kaybetmemize sebep oldu?
Maci eksik kalmadigimiz halde, yapilan teknik hatalar nedeni ile tek sut ile tamamlamamiz yenilginin sebebi degil, dogru mu anladim?

Son düzenleme:
Resimlere bakilirsa ikisi de atilabilirmis ,oyuncularin bu toplara girmemesi lazim

zaten ilk 2 kirmizi kartimizin belhanda ile fegouli olmasina hic ama hic sasirmadim .

sezonun en iyi transferidir.dogru yerde oynatıldıgında ve Galatasarayın futbol oynamasına izin verildiğinde tudor bey tarafından....feghoulinin gerçek kimliğini görürüz.

Hmm anladim, yani bu adam yerde nerede ise cinsel tacize maruz kalan takim arkadasini savunup atildigi icin maci kaybetmemize sebep oldu öyle mi.
Yapilan Teknik yanlisliklar sebebi ile maci eksik kalmamis olmamamiza ragmen tek sut ile tamamlamamiz degil.
Etkilemiştir.

Olcay atılıp rakip 10 kişi kalacaktı.
Profesyonel olmak lazim.
Rakip deplasman da taraftar baskısı altında olayı öyle müdahil olursan sana da kırmızı çıkacağıni bil.

Bak maicona sessizce olcaya dis muayenesi yaptı. Acı çektirmiştir yani.
0b36ec8c502f919bed4ce920b9c23f7d.jpg

Kart aldı mı yok ?
Fegulinin yaptığı amatorluktur. Umarım öğrenir buranın kurallarini

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uzun suredir, takim arkadasina sahip cikan bir yapiya sahip olmadigimiz icin boyle seylerin artik bize ters gelmesi normal.

Bence dogru yapti Feghouli, takim arkadasini yerde yatarken hirpaliyan adami alkislasamiydi?

Hakem yanlis karar verdi diye Feghouli'ye laf atmak sacma olmus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt