#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 milyon alıyor hoca sonuna kadar haklı bu parayı alan adam fark yaratmalı
Kesinlikle gitmesin lakin bu temposu ile olmaz bu iş

Bu adama yapılan bana göre ayıp artık. Ilginç şekilde Akhisar maçının faturası kendisine kesildi ama Belhanda ve Gomise göre çok daha iyi oynamıştı o maç.

Çok para kazanıyor olabilir ama Selçuk takıma birşey katmadan yıllardır 3-4 milyonu kazanıyor, kimsenin sesi çıkmıyor. Bu adama resmen mobbing uygulanıyor git diye.

Ayrıca bu ligte Negredo, Ayew gibi oyuncular kendisinden daha fazla para alıyor. 3.8 milyon abartıldığı kadar fazla değil.

Koca sezon Feghoulisiz geçmez bence.

araplar 13e alacaktı simdi Kiev'den para da çıkmaz buna

bari kiralik gitse oynayabileceği bir kulübe

Bu adama yapılan bana göre ayıp artık. Ilginç şekilde Akhisar maçının faturası kendisine kesildi ama Belhanda ve Gomise göre çok daha iyi oynamıştı o maç.

Çok para kazanıyor olabilir ama Selçuk takıma birşey katmadan yıllardır 3-4 milyonu kazanıyor, kimsenin sesi çıkmıyor. Bu adama resmen mobbing uygulanıyor git diye.

Ayrıca bu ligte Negredo, Ayew gibi oyuncular kendisinden daha fazla para alıyor. 3.8 milyon abartıldığı kadar fazla değil.

Koca sezon Feghoulisiz geçmez bence.
Şu takımda kriz çözecek 2 adamdan biri hadi 3 olsun

Selçuk, Tolga, Tarık ve bu kel arkadaş takima girme adina en ufak caba harcamiyor. Para yatiyosa sorun yok kafasındalar. Selçuk evlat zaten o rahat, Tarık zaten emiklemis bizi, Tolga da o yola düştü ve son olarak Feghouli bey de sanırım o yolda hızla ilerliyor...

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Basımıza kaldı Fatih hoca birine takarsa pis takar defolsun gitsin aldıgı paraya üc tane nur topu gibi futbolcu oynatırız

3 tane ciddi teklfi geldiği söyleniyor..

acaba yedek kalacağını anlayınca menajerine; "oğlum acil kulüp bak" mı dedi :unsure:

Takımdan ayrılması gereken futbolcu. Hem aldığı maaş skalasının ederini şuana kadar yerine getiremedi hem ffp için +5m ve üzeri bonservis ve maaş tasarrufu elimizi ciddi rahatlatır hem de yerine değerlendirebileceğimiz kanat oyuncu sayısı fazlasıyla var. Ona vereceğimiz hakkı Yunus'ta kullanmak ilerisi için çok daha mantıklı bir yatırım olur.

Bütün sezon söyledim.Kesinlikle kötü performans gösteriyor.Çok ağır.Çalışkan değil.Avrupada iyice dökülür.

Hazırlık kampı geçirdiği için kendisinden umutluydum. Geçen sezon sakat geldiği halde gol/asist sayıları kabul edilebilir seviyedeydi. çöplere dağıtılan milyon eurolar karşısında aldığı para da gözüme batmıyor bu sezon kendisini yeni transferimiz gibi görüyordum. Fakat bu sezon isteksizliğini hissettiriyor, kanat alternatiflerinin çokluğu da fayda/maliyet analizinde kendisiyle vedalaşmanın karlı olacağına işaret ediyor. Ancak esas olan sanırım Terim'in adamdan hoşnut olmaması. Yoksa Terim futbolcuları maaş üzerinden değerlendiren biri değil.

Hoca Feghouli'yi futbola aç bırakıyor sahalara bırakacağı zaman gelecektir o zaman gerçek feghouliyi futbolu özlemiş adamı görebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt