#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimin egosuna yenik düşen bir başka arkadaş.artık bundan sonra seve seve oynatır.Ha yanlış anlaşılmasın ne belhanda ne fegin meraklısı değilim.madem satmak istiyorsun ve futbolcu gitmek istemiyorsa hele ki takımın en fazla maaş alan topçusu ise kazanacaksın.Oynatmadığın adamı kim niye almak istesin

Haftanın 7 günü antremanda futbolcularla beraber misiniz la enteresan gerçekten. Adam geçen sene kadro dışı tarihin bilmem ne en kötü transferi denen Donk'u sezonun yıldızı yaptı. Oyuncu kazanmada Fatih Terim ve Şenol Güneş gibi hoca bilmiyorum ben. Bu arkadaş oynamıyorsa kendi suçudur bence. Ya çalışmıyor ya sallamıyor takımı, gerçi oynadığında da görüyoruz.

Bu olmadan daha rahat maç kazanıyoruz.Takımı yavaşlatıyor temposu çok düşük hiç sorumluluk almıyor yıllık ücreti dağlardan büyük satılması çok iyi olurdu gitmedi tabi buldu yağlı kapıyı

ulan gitseydin forvet alacaktık bok mu vardı kaldın. hoca oynatıcakmı bakalım şimdi

100 laf söylemişsem 98i olumsuzdur ama şu anki yönetim bozuntularini görünce fikrim değişti. Umarım Hoca bunu kazanma yoluna gider çünkü isimli 3 tane adamdan biri , bu yönetim hamza dönemi gibi çöp yapacak kadroyu belli . Hocam umarım bugün oynatirsin da bu da iyi oynar yoksa nizipli bunu da gönderip inan edin diyecek

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes tükürdüğünü yalamaya başlamış bu topçunun hasıyla ilgili. Şimdi sıra FT’de.
Takımın fernando ile birlikte en iyi futbolcusuna mobbing yapıldı, tarık çamdal muamelesi yapıldı yaz boyunca. Hem iğrenç hem aptalca

Takimin en kaliteli futbolcusunu kusturduk. Mutlak kazanmamiz lazim.

Garry,Onyekuru,Yunus,Sinan ve Muğdat varken oynamamalı. Hatta Belhanda ve ya Emre'yi dahi kanata atarım bu adamı oynatmam. Bildiğin Arda Turan gibi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt