#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki de gitti!? Bugüne kadar en azından kadroya alınıyordu bugün olmaması ilginç.

Hocanın ailesine yada şahsına küfür etti bence başka en ufak mantıklı açıklaması yok basinda sormaya korkuyor

Bi aciklama yapilsinda mevzu ne öğrenelim. Hocam silmis belli lakin sebebini öğrenmek hakkimiz

Madem oynatmyacaksin o zaman negredo gibi postalayin gitsin.
Onuda beceremiyorlar

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Transferini çok bekledik, keza geçen seneki performansı da çok iyiydi bana göre. Malesef hoca kurbanı oldu.

Yemin ediyorum her sezon illa bir sacmalik yasiyoruz.

CL de muhtemelen isimize en fazla yarayacak adami kadroya dahi almiyoruz, öte yandan alenen takimini satan Belhanda hooop ilk 11 de yer buluyor kendine.

6 ay boyunca yararlanmamak yerine yararlansak daha karlı çıkardık

Hocanın yaptığı yanlışlardan biri

Büyük ihtimal başkanın basın toplantısında gitmek istemiyorlar diye çıkıştığı isim Feg demek ki

Biz Belhanda sanıyorduk ama durum onu gösteriyor

Sen gitmezsen biz de seni oynatmayıza dönmüş iş

Takıntı işte başka açıklaması yok şu yetenekte bir adamı kadro dışı bırakıp belhanda apaçisine sarılan teknik adamın aklından şüphe ederim kimse kusura bakmasın. Değil 6 şampiyonluk 16 defa şampiyonluk kazandırsın takıntılarıyla değil beyniyle hareket etmesini öğrenmedikçe benim fatih hocam değilsin

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Frankfurt İstanbul'a kadar gelen şu Brezilyalı oyuncuyu Dortmund maçında oynattı. Gerçekten ilginç bu Feghouli olayı.

İlginç bugün kadroda olmaması. Sakat falan mı acaba?

O bölgede Sinan, Henry, Emre hatta Garry var, 18 kişi kısıtı vardı bugünlük onu almadık özel mesaj yok dedi.

Hocaya ilk defa sordular mesaj mı diye, tavırlarından belli bişey olmuş, çalışacak dedi, pek önemsemedi. İlk 11 zor oynar havası sezdim.

Fatih Terim: 18 kişi almam gerekiyor. Her mevkiyi alternatifiyle düşünmek zorundayım. Birkaç rolü yapabilecek isimleri seçiyorum. O bölgede Sinan var, Henry var, Emre var gerekirse Garry'i sağ kanada alırım. Bir mesaj vermeye çalışmıyorum. Herkes çalışacak, iyi oynayacak.

oynaması mümkün değil zaten bu hali ile oynatılırsa bu takıma ihanet olur, bu adamın fiziksel olarak hiç bir yeterliliği kalmamış,yürüyor. kıvraklık yok ,durarak oynuyor dolayısı ile tempolu maclarda oynatılması takıma ihanet...Fatih hocayı takdik olarak pek tutmam ama bu konuda çokda doğru yapıyor..

Feguli bu takımın en çok kazananı, en büyük umutların beslendiği oyuncu

Maalesef GS kariyeri GS kasasını soyarak son bulacak.

Arap topçuya hayır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt