#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalışmıyor dedi resmen

Bir daha zor 11 görür malesef işleyen sağ kanata neşter vuruldu

O gt kalkacak dedi 4 milyonu alıp yaymak yok diyor
Ah ah temposunu bir yakalasa fişek gibi oyuncu

soso calısmıyor belhanda sinan bunlar calısıyor öylemi hocam güldürme bizi cık söyle bari adam aileme yada bana küfür etti ben kabul edemem bunu de cocukca bahanelerle adamı yok ettin ne sana faydası oluyor ne takıma
belhanda gibi pislik birine verdigin şansı 1 kere vermedin

hani terim adaleti ?

Soru gelince Terim'in morali bozuldu yalnız bence farklı bir sorun var.

fatih hocanın çalışmıyor lafına inanmaz iseniz feghoulinin oynadığı son maçları bulup izleyin.evet feghouli sinanın yarısı kadar katkı veremiyor(çok daha kaliteli olsada) adam koşmuyor,tempo yok,defansa yardım yok ,adam geçme yok .....

Hoca feghouliyi kazanmalı artık ya sorun neyse çözülmeli, zarar ziyan belhanda oynarken feghoulinin kadroda olmaması doğru değil arkadaş feg her türlü belhandadan daha yararlı olur

Gelen soruya laf arasında çalışmalı dedi . Fiziğini beğenmiyor kesinlikle ama işte keşke belhanda için de aynı şeyi yapsan hocam . Başlarda belhanda daha iyi diyordum ama bu seneki 6 maçla yok tövbe bu adam daha iyi

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelen soruya laf arasında çalışmalı dedi . Fiziğini beğenmiyor kesinlikle ama işte keşke belhanda için de aynı şeyi yapsan hocam . Başlarda belhanda daha iyi diyordum ama bu seneki 6 maçla yok tövbe bu adam daha iyi

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Efendim,durum şudur ; bu iki oyuncu yani belhanda ve feghouliden hangisi oynatılırsa hemen aman öbürü oynasın denilecekdir çünkü her ikiside ciddi çöpdürler lakin kanat oyuncusu elimizde yeterince olduğu için çöpün biri ıskartaya çıkarılmış durumdadır öte yandan orta sahada 10 nolu oyuncu yok mecburen hoca belhandaya sarılıyor ama oda beyhude (kimse feghouli 10 no oynasın demesin çünkü adamda kıvraklık falan filan hiç kalmamış ,resmen belhandadan en azından fiziksel olarak çok geride)

Feghouli'nin çalışmaması falan hikaye, aralarında net bir problem var. Sağ kanatta Linnes ve Mariano önlerindekiler yüzünden her maç pestili çıkmış şekilde oynuyorlar. Feghouli ile arasında net problem var.

1 ekim-8 ekim haftası hocayla arası düzelecek.yeniay iyi gelecek feghouliye.az sabır koçum,çalış.

fatih hocanın çalışmıyor lafına inanmaz iseniz feghoulinin oynadığı son maçları bulup izleyin.evet feghouli sinanın yarısı kadar katkı veremiyor(çok daha kaliteli olsada) adam koşmuyor,tempo yok,defansa yardım yok ,adam geçme yok .....

Rakip oyuncu olsan en az Sinan'ın yarısı kadar katkı verirsin

twitter bio sundan Galatasaray'ı kaldırmış diyorlar Negredo'nun yanına mı gidecek yoksa

abi geçen sene sövdüğünüz feguli sırf terim tarafından oynatılmıyor diye badem gözlü oldu yine.

sizler nasıl tiplersiniz lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt