#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray antrenman fotolarini retwetlemis.sorun yok.ota poka atlamasak.sosyal medya ıst e

Şans verilmesi lazım bence. Dünya kadar maaş alıyor ve aslında kaliteli bi oyuncu. Olmazsa da yollayalım yani ocakta bu adamın 18 kişilik kadroya bile girememesi canımı sıkıyor

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

soso calısmıyor belhanda sinan bunlar calısıyor öylemi hocam güldürme bizi cık söyle bari adam aileme yada bana küfür etti ben kabul edemem bunu de cocukca bahanelerle adamı yok ettin ne sana faydası oluyor ne takıma
belhanda gibi pislik birine verdigin şansı 1 kere vermedin

hani terim adaleti ?
Sanki antremanlari sen cikiyorsun, Belhanda ve Sinan gercekten calisiyor demekki

Bugun yazmistim ama silinmis bir daha yazayim

Bu bes para etmez tembel paragoz keltos hiyar uzerinden hocaya sallamaya calisanlar var

Kendinize cekiduzen verin

he scores with his left
he scores with his ri-i-ght
that boy feghouli

tae make ft look shite!
feghouli.Jpeg

Arkadas en azindan garry feghouli henry üclüsünü denyip böyle oynatmak gerek. Bu sekilde birseyler oynarsa belki devre arasi göndeririz. Ama kadroya almiyarak öyle yada böyle elimizde patlar. Feghouli konusunda hoca ne yapmak istiyor anlamiyorum. Ben seni kafamdan sildim cl de bile oynatmiyorum seni git araplara mi mesaj veriyor? Peki gitmese ne olacak?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamın yerinde sağ bacağı olmayan Sinan oynuyor formayı almak için mücadele etmeliymiş yav he he. Sinan'ın sahadaki varlığı bizden çok rakibe fayda sağlıyor zaten bu adamın sahada olması için ekstra bir efor sarf etmesi gerekmiyor şu kadroda.

mevzunun gercektende en aci tarafi yerine hainligi tembelligi ve ayiligi feguliyi surpass etmis olan sinan adli gurbonun oynamasidir. bari henry yahut yunus oynasa da hocanin dusunce sistemine anlam verebilelim

89 numara hocayı da irrite ediyor demek ki.

Sinan'a niye bu kadar takiksiniz herif hazirlik donemi canla basla calisti cok da iyi oynadi takimdaki solak eksikligi de ortada tamam cok iyi oynamiyor ama Feghouli'nin gecen senenin ikinci yarisinda oynadigindan net daha iyi oynuyor

Yunus Akgun niye oynamiyor deseniz neyse de su an cok net Sinan > Feghouli

Sinan'a niye bu kadar takiksiniz herif hazirlik donemi canla basla calisti cok da iyi oynadi takimdaki solak eksikligi de ortada tamam cok iyi oynamiyor ama Feghouli'nin gecen senenin ikinci yarisinda oynadigindan net daha iyi oynuyor

Yunus Akgun niye oynamiyor deseniz neyse de su an cok net Sinan > Feghouli

Onyekuru? Bunun oynaması için Rodrigues'in oyundan çıkması mı lazım?

Niye yahu hem alternatif oluyor cuzi bir bedele hem de gerekirse ikisi de ayni anda sahada da olabilir sadece gozlemledigim kadariyla hoca sagda solak istiyor cikardigi 11'ler buna isaret ediyor

Stoper, Forvet yokken yedek kulübesine yatırım yapmışız. Beğendiğim, mükemmel, ligin içinden geçecek bir wonderkid ama Sinan'ın 11'de olması iki taraf içinde haksızlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt