#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle oynamaya başlamışken çok maaş alıyor diye gönderirlerse yazıklar olsun. Gomis 'i zam istiyor diye gönderip Rodrigues 'e durduk yere zam yaptık halimiz ortada. Feghouli 'nin aldığı parayı Ahmet+Selçuk+Eren+Ömer+Sinan filan fazlasıyla alıyordur bu işe yaramaz heriflere vereceğine Feghouli 'ye ver o parayı bir işe yarasın

Biz bu adamın bu hale gelmesini 1.5 sene bekledik. Adamın transfer edilmesini zaten 2 ay filan bekledik şimdi tam istediğimiz performansı vermeye başlamışken üç kuruşa satmayın şu adamı. Ha çok astronomik bir teklif gelir o zaman oturur düşünürüz ama Gomis 'e yapılan gibi üç kuruşa gönderilirse yazıklar olsun ...
Çok fazla para kazanıyormuş sanırım. Selçuğu,ömeri maalesef göndermez. Ama ahmet,eren yıllardır gitmesini beklediğim tarık gevşeği. Daha vardır aklıma gelenler bunlar. Kesinlikle gönderilmemeli.

Çok fazla para kazanıyormuş sanırım. Selçuğu,ömeri maalesef göndermez. Ama ahmet,eren yıllardır gitmesini beklediğim tarık gevşeği. Daha vardır aklıma gelenler bunlar. Kesinlikle gönderilmemeli.
Feghouli şimdiye kadar çok bir katkı vermeden 1.5 sene kadromuzda kaldı şimdi tam oynamaya istediğimiz Feghouli olmaya başlamışken satarlarsa yazıklar olsun

Kaç tane futbolcu var STSL 'de dün akşam Feghouli 'nin yaptığını yapabilecek Porto 'yu tek başına yıkabilecek ? azıcık yetenekli hücumcular ile oynasa maçı tek başına almıştı Feghouli resmen ...

Feghouli şimdiye kadar çok bir katkı vermeden 1.5 sene kadromuzda kaldı şimdi tam oynamaya istediğimiz Feghouli olmaya başlamışken satarlarsa yazıklar olsun

Kaç tane futbolcu var STSL 'de dün akşam Feghouli 'nin yaptığını yapabilecek Porto 'yu tek başına yıkabilecek ? azıcık yetenekli hücumcular ile oynasa maçı tek başına almıştı Feghouli resmen ...
Takım dün o kadar iştahlı oynadı ki ayağı olan bir forvet olsaydı portoyu 3 lemiştik. Maçta buralara kadar gelmezdi. Hoşuma bir başka husus biliyorsun ki bizde penaltı konusunda sıkıntılar var. Hani herhangi biri topun başına geçiyordu. Ama feghouli dün adeta lider gibi hiçbir penaltıyı vermedi kendisi kullandı. Sanırım hoca da öylemiştir. Ama o liderlik ruhunu kendisinde görüyorum. Bu oynadığı oyununun sadece çeyreğini oynasa deplasmanlarda hiç bir sıkıntımız kalmaz. Umarım artık o eskiye biz deliye döneriz.

Ama başka bir şey daha var. Bu adam mariano ile arkalı önlü oynadığı zaman gerçekten başka oynuyor. Hani ikisi de zeka katıyor oyuna. Dün çok ekstra oynadı ama yinede bu gerçeği değiştirmez.

Takım dün o kadar iştahlı oynadı ki ayağı olan bir forvet olsaydı portoyu 3 lemiştik. Maçta buralara kadar gelmezdi. Hoşuma bir başka husus biliyorsun ki bizde penaltı konusunda sıkıntılar var. Hani herhangi biri topun başına geçiyordu. Ama feghouli dün adeta lider gibi hiçbir penaltıyı vermedi kendisi kullandı. Sanırım hoca da öylemiştir. Ama o liderlik ruhunu kendisinde görüyorum. Bu oynadığı oyununun sadece çeyreğini oynasa deplasmanlarda hiç bir sıkıntımız kalmaz. Umarım artık o eskiye biz deliye döneriz.
Gerçekten Sneijder 'in o zirve yaptığı dönemlerden beri tek başına takıma bu kadar iyi liderlik eden sürekli sorumluluk alan bir başka futbolcumuzu daha hatırlamıyorum. Son 2 maçtır Feghouli 'yi bildiğin Sneijder 'in o zirve yaptığı dönemlerini izlermiş gibi izliyorum + Kayseri maçında da çok iyiydi

Bence biraz daha anlaşabileceği pas yapabileceği futbolu bilen Emre-Belhanda gibi adamlar döner Fernando eski haline dönerse Feghouli 'nin performansı da çok yükselecektir + üstelik yeni bir forvetimiz olacak Eren 'in bu mallıklarını izlemeyeceğiz ...

Cok para kazaniyor diye bunu yollayip Selcuk ile yeni kontrat imzalarsak cok komik olmaz mi ya.

"Bazilari sevincek diye oyuncu yollayacak degiliz"
*selcuk icin

Gecen sene gelir gelmez Sabri icin dediklerini hatirlamamiz bile bize Selcuk'un kalip kalmamasi ile ilgili kararin ne yönde olacagini gösterecektir.

"Galatasaray, emek verenlere vefa gösterir. Sabri bunu hak etmiştir. Ben olsaydım Sabri’yi göndermezdim. Büyük camialar sembolleriyle ayakta kalır. Sabri buna layık bir oyuncu"

Gerçekten Sneijder 'in o zirve yaptığı dönemlerden beri tek başına takıma bu kadar iyi liderlik eden sürekli sorumluluk alan bir başka futbolcumuzu daha hatırlamıyorum. Son 2 maçtır Feghouli 'yi bildiğin Sneijder 'in o zirve yaptığı dönemlerini izlermiş gibi izliyorum + Kayseri maçında da çok iyiydi

Bence biraz daha anlaşabileceği pas yapabileceği futbolu bilen Emre-Belhanda gibi adamlar döner Fernando eski haline dönerse Feghouli 'nin performansı da çok yükselecektir + üstelik yeni bir forvetimiz olacak Eren 'in bu mallıklarını izlemeyeceğiz ...

:asd:

ezgif-4-1e04f4f3a57e.gif

Ve bu adamın halen maç eksikliği var. Sinan beyefendinin yerine oynatılsaydı kim bilir nasıl bir durumda olurdu şu an?

Ve bu adamın halen maç eksikliği var. Sinan beyefendinin yerine oynatılsaydı kim bilir nasıl bir durumda olurdu şu an?
sinanın oynatılmasının bir sebebi vardı. feghouli gitmek istiyordu ve rest çekmişti teknik kadro ve yönetime yada tam tersi yönetim göndermek istiyordu

sinanın oynatılmasının bir sebebi vardı. feghouli gitmek istiyordu ve rest çekmişti teknik kadro ve yönetime yada tam tersi yönetim göndermek istiyordu

Yok öyle değildi. Feghouli’ye teklif vardı ama o şampiyonlar liginde oynamak için gitmek istemiyordu ve bence bu yüzden hoca hem onu hemde bizi cezalandırdı çünkü çok puam kaybettik o sürede.

Devre arası bakacağız duruma demiş
Bu salaklar satarlar bunu 13 milyon teklif var deniliyordu

Galatasaray Düşmanlarının .........

Takimda oyuncu yok zaten bunuda satalim

Gesendet von iPhone 8 Plus mit Tapatalk Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt