#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben olsam kolay kolay satmam. Feghouli gununde oldumu sahanın en iyi futbolcusu oldu bizim için. Bugun şampiyonluga oynuyorsak kendisinin katkısı buyuk.

Sofiane Feghouli: "Bundan sonraki maçlarımıza oruçlu çıkacağım. Benim için zor olmayacak. Çünkü Allah'ın emrini yerine getireceğim.”

Bu sezon iyi fiyata satarsak satariz. Bence her gecen seneyle degeri düsmeye baslar. Hem yüksek maasindan kurtulmus olur.

Tabi yasi 2 yas kücük olsa ve maasi max 3 milyon olsa 1-2 sene daha kalsin derdim, ama öyle olmadigi icin bence iyi bir teklid geldigi an satilmali.

Sofiane Feghouli: “Bundan sonraki maçlarımıza oruçlu çıkacağım. Benim için zor olmayacak. Çünkü Allah'ın emrini yerine getireceğim.”

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

maryano seferi olduğu için tutmayacak reis sen de öyle yapabilirsin

Oruç tutmasın demiyorum ama tutacaksa kadroya girmesin. çünkü tam performansı bırak yarım bile oynayamaz oruçlu hal ile. eğer oruç tutacaksa yarın ki maçta oynamasın diyorum

Hayatında ilk defa oruçlu maça çıkmayacaktır sanırım Feghouli kariyerinde, veya dünya üzerinde ilk defa oruçlu maça çıkacak oyuncu Feghouli değil. Pazartesi'den beri oruç tutuyor bu adam da bizim gibi pazartesiden beri oruçlu olarak idmanlara katılabiliyorsa maça da çıkabilir

Hakim Ziyech & Mazraoui ilk yarıda oruçlu çıktılar Tottenham karşısında sonradan oruç açtılar bence Feghouli'nin de oruç tutmasında bir sorun yok herkesin inançlarına saygı duymak zorundayız. Hı taraftar olarak isteyebiliriz Feghouli yeter ki oruç tutmasın maç günü onun yerine 61 gün kefaret orucu tutarız biz :asd:

linnes oynamalı kendisi oruç tutacaksa

melniak gibi ligin en iyi sol beklerinden birini ağzı kurumuşken kovalayamaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok şey etmemek lazım bence.

sent via GSC

Oruç etkiler ama yinede senelerdir ramazan ayında maç yapmıştır saha içinde belli bile etmeyebilir oruç herşeyin bahanesi olamaz oruç tutmadığı günlerde çok kötü performanslarini da izledik taraftar olarak...

Oruç tutmasın demiyorum ama tutacaksa kadroya girmesin. çünkü tam performansı bırak yarım bile oynayamaz oruçlu hal ile. eğer oruç tutacaksa yarın ki maçta oynamasın diyorum

Böylesine kritik bir maçta adam oruç tutacak diye kadroya almıyalım mı hem de takımın en etkili topçusunu yok daha neler , Fegin yarım performansı bile maç aldırmaya yeter.

Hakim ziyech de orucluydu geçen maç gayet iyiydi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Schalkenin 13 milyon teklifi varmış sanırım kendisine birde araplarda ilgileniyormus 15 milyonun üstüne çıkarlarsa kesin satılır

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt