#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basagada gol atsin satalim katarlilara
Yerini dolduramayız bence.

10 üstü veren varsa satalım tamam da 6-7 ye falan gideceğine takımda kalsın yani. Gider yerine saçmasapan birisini alırız Sneijder sonrası Belhanda, Gomis sonrası Diagne gibi, mal gibi ortada kalırız.

sent via GSC

True dat. Senin önerin nedir?

Babel'i de hiç istemiyordum ancak bonservissiz olması sebebiyle idare edeceğiz.

Ben de hic istemiyorum Babel'i ama boyle 4-3-3 devam edeceksek solda olur diyecegiz yani

Yine boyle 4-3-3 devam edeceksek sagda solak istiyorum adi cikanlardan Skov Olsen icin cok fazla seyler verilmesine razi olurum

Yerini dolduramayız bence.

10 üstü veren varsa satalım tamam da 6-7 ye falan gideceğine takımda kalsın yani. Gider yerine saçmasapan birisini alırız Sneijder sonrası Belhanda, Gomis sonrası Diagne gibi, mal gibi ortada kalırız.

sent via GSC
ben diagneyi diyorum la. feghouliye dokunmasin kimse

46011

Biri gönderilecekse eğer fazla maaş alıyor diye Belhanda olmalı o Feghouli değil.Müthiş katkı verdi bu sene özellikle 2. yarıda.Önümüzdeki sene düzgün bi orta sahayla daha da iş yapacağını düşünüyorum.Maaş olayına çok takılmamak lazım.Maaşından kurtulsak başka birine gidecek o vereceğimiz para ve ne kadar katkı verecek bilemiyoruz.Belhanda-Diagne ikilisini iyi paraya satarak genç ve potansiyelli oyunculara yönelebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt