#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek sezon devam reis

Kaleye yakin oynamaya devam etmeli,hatta yardimci forvet olarak düsünülmeli

.
510f3a3a5489d361087da3c5a10ac25a.jpg

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

cok büyük oyuncu hem mental hem teknik olarak biz zaten biliyorduk

hocada geçte olsa gördü anladı

Aldığı bütün para helal olsun.. Onyekuruyla birlikte şampiyon yaptı diyemem çünkü kilitleri hep açan Feghouli oldu..Tek başına bizi şampiyon yaptı Helal olsun reis !!!

çok kral adam resmen son 10 haftada bizi sırtına aldı.

@Hamza Gölbaşı hocam tanışmıyoruz da genelde yorumlarını beğenerek okuyorum, belki sen bilirsin, Feghouli'de release clause var mı, bayadır yorumunu görmedim de Sergen yok diyip duruyordu, sanırım Cenk Ergün release clause vardı ama kaldırdık gibi bir şey demişti, fikrin var mı?

Bilmiyorum ya karisik bir mesele. 4.25m diyen vardi, sonra Cenk Ergun Radyospor'da sadece belirli liglere var ve 10m dedi.

Neye inanmak gerek bilmiyorum.

Aldığı para çok diyorduk lakin en sonunda aldığı paranın hakkını verdi bu sene reyiz helal olsun! Gitsin diyordum lakin bu Feghouli'ye gitsin diyeni Allah çarpar ;D Kesinlikle kalmalı lakin her ne kadar iyi bir maç çıkarsa da Belhanda için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Her yerinden öpüyorum aslan parçası...

Benim anlamadigim sey, biz normalde böyle seyleri KAPa bildirmiyormuyuz? Mesela N'Diayede böyle birsey yaziyor

"Oyuncunun, 15.06.2019 tarihinden itibaren 18.000.000 Euro net tutar karşılığında sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkı vardır. "

Ikiside ayni dönemde geldi ve birinde böyle birsey yazmak ve diyerinde yazmamak tuhaf olmazmi?

Benim anlamadigim sey, biz normalde böyle seyleri KAPa bildirmiyormuyuz? Mesela N'Diayede böyle birsey yaziyor

"Oyuncunun, 15.06.2019 tarihinden itibaren 18.000.000 Euro net tutar karşılığında sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkı vardır. "

Ikiside ayni dönemde geldi ve birinde böyle birsey yazmak ve diyerinde yazmamak tuhaf olmazmi?

Bazen yazilmiyor galiba bu maddeler. Ozan icin yazilmamisti mesela. Zaten Feghouli'nin varsa bile boyle bir maddesi biraz karisik bir durum, iki seneden sonra aktiflesiyor gibi bir durum vardi.

Sayende tekrar oruca baslayanlar olmus olabilir aslanim! Hem bizi kurtardın hem insAllah gelecegini kurtardın :love:

Bazen yazilmiyor galiba bu maddeler. Ozan icin yazilmamisti mesela. Zaten Feghouli'nin varsa bile boyle bir maddesi biraz karisik bir durum, iki seneden sonra aktiflesiyor gibi bir durum vardi.

Gencler biraz degisik olay degil mi? Onlarin ilk profesyonel sözlesmelerini hic KAPa bildirdikmi? Benim aklima bir tane bile KAPa bildirdigimiz alt yapi oyuncusu gelmiyor.

Aldığı para çok diyorduk lakin en sonunda aldığı paranın hakkını verdi bu sene reyiz helal olsun! Gitsin diyordum lakin bu Feghouli'ye gitsin diyeni Allah çarpar ;D Kesinlikle kalmalı lakin her ne kadar iyi bir maç çıkarsa da Belhanda için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Her yerinden öpüyorum aslan parçası...

Şampiyonluğun mimarı oldu. Visca'cıların da balonunu patlattı. Nerede o şimdi sezonun oyuncusunu yangından mal kaçırır gibi seçenler bakalım utanacaklar mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt