#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin kadar faydasız kanat oyuncusu görmedim

Her şeyi bek yapsın koşu yoluna pas atayım etliye sütlüye dokunmam.Fegulinin futbolunun özeti bu

İlk yarının iyi isimlerinden gene. Maç başı gayet sorumluluk aldı her yere koşmaya çalıştı. Hatası takımda beyin yoksunu biriyle paslaşmaya çalışması.

Ama klasik ceza faturası Feguliye kesilecektir by adalet tarafından.

Gol atacak attıracak tek topçu. O gitse takım çöker net. Selçuk iyidir belhanda hoştur Babel hollandalıdır diyorsan ona diyecek birşey yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diger futbolculari övdügümü yada iyi oynadiklarini ima ettigimi hatirlamiyorum. Hepsi kötü, ama yilda 4 milyon euro kazanipta sezon basindan beri tek mac 2 dklik katki vermemis adama iki laf ettik diye burda alinti yapip bana feghouli yi savunmayin. Kazandigi paraya göre oynamayip sezonun son 10 maci futbol oynayacaksa yallah arabistana diyebiliriz, yada oraya gitmesini istemiyosan eger yallah cine diyelim. :) ayrica merak etme, bu takim feghouli gidince cökmez sadece nefes alir, bu takim meloya kaybetti, sneijderyi kaybetti cökmedi

Nasıl kanat lan bu ayağına geldiği gibi geri oynuyo bi top sür de görek bu sezon be

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güle güle. Devri kapandı fegin.

leş gibi futbolcu. o maaşla defolup giderse iyilik yapar.

O kontratak pozisyonda kicini kaldirip devam kosmak yerine orta sahaya kadar yürüdü, sonrada topu geriye verdi. Net bu pozisyon yüzünden aldi oyundan

bir başka pili bitik daha.

hiç bir zaman atlet olmadı zaten ama mariano'nun ve belhada'nın yardımları ile atak organize ediyordu.

şimdi mariano da iyice düşünce çapsız belhanda ile al ver yapmaktan öteye geçemiyorlar.

Fatih hocanın belki 30 defa yaptığı ezber değişiklikle oyundan çıktı 55 te. Selçuk ta 10 dk sonra çıkınca belhanda nzonzinin yanına merkeze çekildi. Ezbere değişiklik diye baştan dedim feg i çekse merkeze 2.yarının başında uzun top ters top hepsini yapardı belhanda geride bişey yapamadı. Fatih hoca yine çok çok kötü bir 11 ve değişikliklerle bitirdi maçı. Ligteki bütün maçlarda değişiklik yaptıktan sonra daha kötü oynadık bu tesadüf değil. Ezber değişiklik yapıyor. Şu maçta amatör hoca gibi feg çıkarmı akıl fikir ve sabır versin Allah hepimize

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün cikmasinin nedeni o kontra ataginda topla ileriye gitmeyip, geriye pas vermesidir. Hoca ondan hemen sonra Jimmy diye bagirdi.

Acikcasi tam olarak bu konuda benim hep dikkatimi cekti. Topla dribbling yapamayacak halde ve beni ciddi sekilde üzüyor.

Cünkü gercekten cok kaliteli bir oyuncu.

zaten durum berbat ama sahada dökülen feghouli'nin iki maçtır trip yapması da ayrı sinir edici bir gelişme.

oğlum zaten hareket edecek halin yok kime bu tavır.

hoca ile sıkıntısı varsa sahada hoca için oynamıyor, eşşek yüküyle maaş aldığı için oynuyor. işine bakacak.

geçen senenin ikinci yarısı afrika kupası yüzünden bir tarafını yırttı ama bu sene yine eski haline döndü. Koşacak hali yok.

Yürüyerek top oynamak istiyor, ben hala ayni kanidayim gecen sezon sonlara dogru cok iyi bir form yakaladi oda milli takim icindi, simdi yatisa gecti devre arasi satilmasa artik kadroya da kolay kolay giremez cünkü mu mactan sonra kesin gözden düstü

Yıllık ücreti çok yüksek.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir allahin kulu da cikip bu oyuncu hic tatil yapmadi, bundan bu halde diyemiyor. Her zaman oldugu gibi sacma sapan suclamalar, iftiralar.

Tabi tatil yapmamasinda kendinin de payi var.

4 Milyonumu alırım keyfime bakarım reis

Adamın umrunda mı parasını çatır çatır alıyor saha da zırnık faydası yok.Yok efenim afrika kupasından geç dönmüş hazır değilmiş falan fişman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt