#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda ve kendisi umarim kisin adam basi 5-6 milyona araplara gider

Belhanda ile birlikte çölüne dönme vakti çoktan geldi.

Belhanda iyiyse sen de iyisin kötüyse sifirsin, takim için de gecerli bu senin için de sinsi kel defol

hand olmayinca kendi de olmuyor hand oralara kosu yapip buna alan actigi zaman istedigi gibi at kosturacak alani buluyor. yoksa kendi kendine sahada yuruyus yapiyor fegul.

Dün Wolves'in maçını izledim bir Adama Traore'ye bakıyorum adamın öyle bir hızı var ki orta sahada topu aldığı anda daha spiker ismini söylemeden adam rakip kaleye inmiş oluyor. Tamam çok bilinçli bir adam değilde öyle bir yardıra yardıra gidiyor ki engel olmak imkansız adam tek başına bir hücum faktörü bu sezon 2 gol 6 asisti var ve sıfır futbol bilgisi ile yapıyor bunu

Birde bizim kanat oyuncuları Mariano&Nagatomo&Feghouli ve Babel'e bakıyorum rakip kaleye inmeleri çok yavaş bile diyemiyoruz çünkü adamlar rakip kaleye gidemiyor bile

Şunuda defedin artık 1 mac var 10 mac yok trilyonlar cepte yeter ulannnnn

Arabistan falan diyorsunuzda gecen katar iraq maçı izledim top bir orada bir burada. Futbol artik oralarda bile çok hızlı döverler bunu

##Hemen bir portekizli hoca##

Dün Wolves'in maçını izledim bir Adama Traore'ye bakıyorum adamın öyle bir hızı var ki orta sahada topu aldığı anda daha spiker ismini söylemeden adam rakip kaleye inmiş oluyor. Tamam çok bilinçli bir adam değilde öyle bir yardıra yardıra gidiyor ki engel olmak imkansız adam tek başına bir hücum faktörü bu sezon 2 gol 6 asisti var ve sıfır futbol bilgisi ile yapıyor bunu

Birde bizim kanat oyuncuları Mariano&Nagatomo&Feghouli ve Babel'e bakıyorum rakip kaleye inmeleri çok yavaş bile diyemiyoruz çünkü adamlar rakip kaleye gidemiyor bile
E ben 2016 yazında bizim ihtiyacımız olan sey yardira yardira giden adam olması gereken diyorken istemiyordun reyiz.
Futbol basit kuralları olan bir oyun. Beyin futbolda bence stoper ikili, orta saha, ve forvette olması gerekip geri kalan oyuncuların sadece ne yapacağını bilen arılar olması gerekir.

Bunun bir benzeri boufal. Beyin olmasın yardirsin yeter. O yüzden iki arap gidip tek arap ile yerlerini dolduralım

E ben 2016 yazında bizim ihtiyacımız olan sey yardira yardira giden adam olması gereken diyorken istemiyordun reyiz.
Futbol basit kuralları olan bir oyun. Beyin futbolda bence stoper ikili, orta saha, ve forvette olması gerekip geri kalan oyuncuların sadece ne yapacağını bilen arılar olması gerekir.

Bunun bir benzeri boufal. Beyin olmasın yardirsin yeter. O yüzden iki arap gidip tek arap ile yerlerini dolduralım

Yani her konuda haklı çıkacağız diye bir şey yok ki reis :asd:

Bir de gerçekten o zamanlar Adama Traore de çok eksikti bayağı bizim Cavanda kıvamında top oynuyordu

Geçen sezon Eden Hazard
Bu sezon Erdem Hazıran.

Öyle bir düşüş dünya görmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt