Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.009
- 14.955
- 1.728
Belhanda ve kendisi umarim kisin adam basi 5-6 milyona araplara gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E ben 2016 yazında bizim ihtiyacımız olan sey yardira yardira giden adam olması gereken diyorken istemiyordun reyiz.Dün Wolves'in maçını izledim bir Adama Traore'ye bakıyorum adamın öyle bir hızı var ki orta sahada topu aldığı anda daha spiker ismini söylemeden adam rakip kaleye inmiş oluyor. Tamam çok bilinçli bir adam değilde öyle bir yardıra yardıra gidiyor ki engel olmak imkansız adam tek başına bir hücum faktörü bu sezon 2 gol 6 asisti var ve sıfır futbol bilgisi ile yapıyor bunu
Birde bizim kanat oyuncuları Mariano&Nagatomo&Feghouli ve Babel'e bakıyorum rakip kaleye inmeleri çok yavaş bile diyemiyoruz çünkü adamlar rakip kaleye gidemiyor bile
Yani her konuda haklı çıkacağız diye bir şey yok ki reisE ben 2016 yazında bizim ihtiyacımız olan sey yardira yardira giden adam olması gereken diyorken istemiyordun reyiz.
Futbol basit kuralları olan bir oyun. Beyin futbolda bence stoper ikili, orta saha, ve forvette olması gerekip geri kalan oyuncuların sadece ne yapacağını bilen arılar olması gerekir.
Bunun bir benzeri boufal. Beyin olmasın yardirsin yeter. O yüzden iki arap gidip tek arap ile yerlerini dolduralım
##Hemen bir portekizli hoca##