#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun hızının bir seviye gerisindeydi. İyi oynamadı, sadece önceki maçlarda kaçırdıklarını attı. Skorer özelliğinin olması sayesinde Fatih hoca oynatıyor bence. Gol pozisyonuna girdiğinde daha etkili diğerlerine göre. Belhanda bey olsa rahatlığı yüzünden topu kontrol eder, şut pozisyonu olmamış olurdu onun için. Oyuncu yapılarına göre pozisyonların şekli değişiyor haliyle

Gol ve asist adeti olarak son iki sezonda 15 skor puani yakalamisti. Simdi henüz 5'te. (4 gol 1 asist). Bir 10 gole daha etki edip büyük maclari alirsa kendini affettirebilir ve bizi potada tutabilir. Aksi taktirde zor.

EPyd8nxW4AAZFCv.webp

Bu adam ve tayfası oynarken Akbaba ve Falcao'dan iyi performans beklemeyin. İsim olarak Akbaba son haftalarda öne geçtiği için bu hafta bariz baltaladılar.

Adem'in ilk gölüne bakın Emre Akbaba ceza sahası dibinde 3-4 kere aşırı müsait duruma geçti alsa ya penaltı alırdı ya gol yapardı büyük ihtimalle ama %100 tehlikeli olurdu , vermedi gitti 3-4 saniye Taşdemir'in orda oyalanıp Mariano'ya verdi. Ceza sahası içinde bomboş adama atmaktansa geriden adam gelmesini beklemenin başka bir açıklaması yok. Feghouli öyle şu pozisyonlarda topu Emre'ye atamayacak kadar kötü tekniğe sahip biri değil , şurada Akbaba'yı görmeme gibi bir durumu ya da ofsayt zannetme durumu da yok.

Aynı pozisyonda Belhanda ya da Mariano olsaydı 50 kere giderdi o top oraya.

Ben buna cidden katlanamadım , sonraki maç derhal yedek bırakılmalı bence , ki sevdiğim bir oyuncuydu.

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG

Son düzenleme:
Feghouli’nin at gözlüğü sadece Mariano’yu görüyor. Başkasına top atmıyor genellikle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ceza sahasında bomboş adama ofsaytla zerre alakası yokken pas atmamak nedir ya , oyunun amacı gol atmak değil mi?

ferguson haklı kaşarlanmış topçuları hemen kovuyodu 2 sene şampiyon olup takımı bozuyordu

Feghouli hala benim bu takımda en sevdiğim adamların başında geliyor evet attığı gollerde sevindik ama birbirimizi kandırmayalım geçen seneki gibi şampiyonluk havasına girdiği filan yok yani en azından şimdilik. Geçen sene kritik goller atıyordu bunun haricinde zorlu anlarda hep sazı eline alan Feghouli oluyordu zorluyordu inisiyatif alıyordu

Geçen haftaki performansının bu kadar konuşulmasının tek sebebi attığı 2 gol bunun haricinde ortaya koyduğu oyunun Denizli veya Konya maçlarından hiçbir farkı yok. Umarım beni yanıltır geçen sene gibi doğrudan şampiyonluğa etki eder ama pek ümitli değilim gol sevincinde gösterdiği hırsın yarısını sahada göstermesi gerekiyor

Falcao olmadigi icin on plana cikti ama soylediginiz gibi su an takim oyuncusu olmaktan uzak

Yine de sag kanatin vazgecilmezi ve bu sezon oyle kalacak, bu surecte form tutsa iyi olur.

Handa , Mariano varken iyi oynuyor yoklarsa trip atıyor resmen

Ligin seyrini değiştirebilecek kalitede bir oyuncu ama maalesef götünü kaldırmayı pek istemiyor.

Gol sevinçlerinde attığı deparı maç esnasında attığını görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt