#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
West Ham'a geldiginde mukemmel bi transfer West Ham icin demistim . Ustunden bir sene gecti West Ham beklentilere gore rezil bir sezon gecirdi . Feghouli'nin gecen seneye gore dusus yasadigini sanmiyorum kotu bir sezon gecirse de . West Ham icin mukemmel ise bizim icin de mukemmel bir transferdir net .

Sağlık kontrolünden geçiyormuş şuan.

DHMAkJhWAAAamCF.jpg

2014 Dünya Kupası'nda Slimani ile en iyi oyunculardı piyasa değeri için de 30 milyon eurolar konuşuluyordu.

Çok fazla izleyemedik tabii ama klasik kanat oyuncusundan ziyade biraz daha ceza sahasına giren kimlikte bir oyuncu, bu yüzden bize bir tane de net çizgi oyuncusu lazım.

2014 Dünya Kupası'nda Slimani ile en iyi oyunculardı piyasa değeri için de 30 milyon eurolar konuşuluyordu.

Çok fazla izleyemedik tabii ama klasik kanat oyuncusundan ziyade biraz daha ceza sahasına giren kimlikte bir oyuncu, bu yüzden bize bir tane de net çizgi oyuncusu lazım.

Şu anda Feghouli mi Bruma mı daha iyi oyuncu adminim sizce

hayırlı olsun. kalite sağ acık kazandık. inşallah takıma çağ atlatır ve sezona damgasını vurur.

Şu anda Feghouli mi Bruma mı daha iyi oyuncu adminim sizce

Ne desem boş olur ona ben geçen yıl bizim maçları da doğal olarak Bruma'yı da çok izlemedim ama izlediğim maçlarda oyun görüşünü geliştirdiğini görmüştüm. Yaşını da düşünürsek bayağı kararsız kalınacak bir mevzu ikisi beraber oynasaydı keşke :)

Ne desem boş olur ona ben geçen yıl bizim maçları da doğal olarak Bruma'yı da çok izlemedim ama izlediğim maçlarda oyun görüşünü geliştirdiğini görmüştüm. Yaşını da düşünürsek bayağı kararsız kalınacak bir mevzu ikisi beraber oynasaydı keşke :)

vay bea her zaman boş konuştugunu ve GS'yı sevmediği için izlemediğini söyleyen ADMIN
:atess:
[USER]Yiğit Pakdemir[/USER] Yiğit Karagöz Melih Peker [USER]Hayri Cund[/USER] Emir Sato Sergen Zeren Sinan Bilgin [USER]Serkan Şakrak[/USER] Vasfi Vural Şükrü ERDEN Murat Urhan Okan Gok Cengizhan Kaya .... @HERKES ARKADAŞINI ETİKETLEYEBİLİR...

Bruma hiç bir zaman patlama yapmayacak bana kalırsa, hızının haricinde pek bir esprisi yok çok yönlü bir futbolcu değil, kullanım şekli aşırı kısıtlı. Feghouli'yi tercih edeceğimi açık açık beyan etmek te bir sakınca görmüyorum.

yasin artık yedek olur, sola da birini alabilirsek yapılan onca transfer daha anlamlı olacak

Bruma hiç bir zaman patlama yapmayacak bana kalırsa, hızının haricinde pek bir esprisi yok çok yönlü bir futbolcu değil, kullanım şekli aşırı kısıtlı. Feghouli'yi tercih edeceğimi açık açık beyan etmek te bir sakınca görmüyorum.
YouTube
YouTube
futboldan anlamadığını açık açık beyan etmekte bir sakınca görmüyorum.
bu adamın kısıtlı olduğunu söyliyenin kafa olarak kısıtlı olduğunu söylemekten bir sakınca görmüyorum

Feghouli an itibariyle daha faydalı bir oyuncu ancak Bruma 2-3 sezon içinde Avrupa futboluna damga vuracaktır, Feghouli ise artık gerileme dönemine girecek bir oyuncu.

YouTube
YouTube
futboldan anlamadığını açık açık beyan etmekte bir sakınca görmüyorum.
bu adamın kısıtlı olduğunu söyliyenin kafa olarak kısıtlı olduğunu söylemekten bir sakınca görmüyorum

Küçükken sevgi görmemişsin belli, ilk okulda falan travma yaşamışsın büyük ihtimalle.

Bruma'nın hızdan başka özelliği yok diyen, geçen sezon son maçta Alanya'ya attığı golü izlesin.

Bruma son tercihleri zayıf ve anlık parlamalar yapan bir oyuncu. Bunun haricinde oyun içerisinde kaybolup gidebiliyor. Feghouli eğer bir sıkıntısı, form düşüklüğü yoksa Bruma'yı kesinlikle aratmaz. Hatta sol tarafa Konoplyanka'yı kiralayabilseydik onun için de Bruma'yı aratmaz diyebilirdim. Bunlar Bruma'ya kıyasla skora direkt etki eden adamlar.

Sabrinin zamanında kayseriye attığı gol de iyiydi bak mesela... Demek ki o zaman da Sabri'yi Carlos olacak falan zannediyordu heralde bunlar. Bruma kötü futbolcu diyen de olmadı ayrıca, her yazacağımız şeyi 30-40 cümle ile anlatmak zorunda değiliz. Bruma dar alanda kaybolan, tipik orta üst seviye kanat oyuncusu. Patlama yapamazdan kasıt ise dünyanın en iyi açıkları arasına giremez anlamına geliyor.

Saçma sapan ergen muhabbetiniz bayıyor.

Son düzenleme:
Bruma bizde kaldığı sürece bencil oynamaya devam edeceği için bu noktanın üzerine zor çıkacaktı.

Çünkü kendini bariz fazla görüyordu Galatasaray'a. Bütün topları kendine istediği sene bile 10 golü geçemedi nerede ise. Orada bu şekilde oynatmazlar.

Gördüğüm kadarı ile zaten oynadığı maçlarda da pas veriyordu sürekli.

Bir üst seviyeye çıkabilir ama çıktığı seviye Ronaldo seviyesi olmayacak. Zira Ronaldo onun yaşında final oynuyordu Avrupa'da takımı ile. Boşa geçirdiği 3 senenin diyetini öder.

Yeri gelmişken Bruma hakkındaki yorumumu yinelemek istiyorum.

"Bruma asla üst düzey bir oyuncu olamayacak. Çok eminim."

Feghouli daha komple bi oyuncu olsada Bruma hucumda 1-2 tik daha iyi ve Barca, Real oyuncusu olma potansiyeline sahip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt