#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O bir oyuncunun temposu ve takıma alışması ile alakalı bir durum. Adale ile bir ilgisi yok. Adale sakatlığı geçiren bir oyuncuya bildiğim kadarıyla antrenmanlara başlamadan adalesi güçlenmesi için program uygulanır. Dün yirmi dakika oynadı ve fazla kasmadan bile neler yapabileceğini gösterdi. Mevzu bunlar değil zaten, fiziği yüzde yüz seviyede olmasa bile dün olduğu gibi takımın fizik gücü adamı rahatlıkla idare etti. Oyun süresi her maç artması gerek, geçen hafta dünki kadar olmasada yetmiş beş seksen gibi girmeliydi.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen hiç büyük sahada maç yaptinmi!

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaç numarayı giyerse giysin önemli olan top oynasın yeter ki.Takılmayın şu basit meselelere bu kadar.

Su adamin 89 numarali formayi giymesine sebep olanlari kiyma makinesinden gecirmek lazim

yasin-oeztekin-26887_1.jpg

13b243dbd38642638e33927be65920cc.jpeg

Kaç numarayı giyerse giysin önemli olan top oynasın yeter ki.Takılmayın şu basit meselelere bu kadar.
O kadar da basit değil mesele. Forma numarası direk pazarlamayı ilgilendirir, pazarlama da kulübün kasasına giren parayı. Atıyorum 10 numaralı bir Ibrahimovic forması 81 numaralı bi Ibrahimovic formasından çok satar. Feghouli 11 veya 7 gibi bir numara giyiyor olsa ben bu sezon formasını almayı düşünürdüm ancak şu an herhangi bi forma alasım yok mesela. Ama Mariano aklımı çelmeye başladı.

O kadar da basit değil mesele. Forma numarası direk pazarlamayı ilgilendirir, pazarlama da kulübün kasasına giren parayı. Atıyorum 10 numaralı bir Ibrahimovic forması 81 numaralı bi Ibrahimovic formasından çok satar. Feghouli 11 veya 7 gibi bir numara giyiyor olsa ben bu sezon formasını almayı düşünürdüm ancak şu an herhangi bi forma alasım yok mesela. Ama Mariano aklımı çelmeye başladı.

Onu Store'un pazarlama elemanları düşünsün valla. :D

Onu Store'un pazarlama elemanları düşünsün valla. :D
Store'la da bağlantılı değil ki. Store'da 7 numaralı Feghouli satsalar ben yine almam. :D Giydiği formayı isterim. Zamanında Sneijder'in 14 numaralı formasını alırken baya düşündüm hatta "10 mu yazdırsam" diye ama sonra 14 aldım "hatırası olur" gerekçesiyle. Ve bir daha Sneijder forması alacağımdan da emindim zaten ilerde. :D O sezon Drogba'yı da alacaktım normalde, ama 12 diye almadım. Bir sonraki sezon parçalı 11 Drogba aldım. Keşke o sezon parçalı Sneijder da alsaymışım.

Melo forması almadığım için de üzgünüm ama bunun konumuzla alakası yok tabi. :asd2: Muslera almam lazım bi de.

bi de benim anlamadigim, hadi diyelim 7 ve 11 bosta degil, 10 da dolu, ya arkadas bunlar olmazsa illa 89 gibi igrenc bi numara mi alinir. Dogum yili falan demeyin, 10'lu 20'li tonla güzel rakamlar var, 89 ne yahu? alt yapi oyuncusu sanki.

16 (carrasso gelmeden önce bostaydi), 19, 22, 23, 27, 29 kötü rakamlar mi? hatta 32.

ama 89 ne yahu...

Store'la da bağlantılı değil ki. Store'da 7 numaralı Feghouli satsalar ben yine almam. :D Giydiği formayı isterim. Zamanında Sneijder'in 14 numaralı formasını alırken baya düşündüm hatta "10 mu yazdırsam" diye ama sonra 14 aldım "hatırası olur" gerekçesiyle. Ve bir daha Sneijder forması alacağımdan da emindim zaten ilerde. :D O sezon Drogba'yı da alacaktım normalde, ama 12 diye almadım. Bir sonraki sezon parçalı 11 Drogba aldım. Keşke o sezon parçalı Sneijder da alsaymışım.

Melo forması almadığım için de üzgünüm ama bunun konumuzla alakası yok tabi. :asd2: Muslera almam lazım bi de.

muslera'nin formasi hakkaten alinmali, kesinlikle hakediyor da kaleci formasini alip ne yapacam :D

hali sahada forvet oynarken musleranin yesil kaleci formasiyla mi oynayacam :D

muslera'nin formasi hakkaten alinmali, kesinlikle hakediyor da kaleci formasini alip ne yapacam :D

Giyersin ne olacak ben de futbol oynarken antrenmana falan Muslera formasıyla gidiyordum :)

Hem Muslera bir çok futbolcumuz dan daha teknik bir futbolcu koy orta sahaya Selçuk dan 5 kat iyi oynar :D

sent via GSC

Giyersin ne olacak ben de futbol oynarken antrenmana falan Muslera formasıyla gidiyordum :)

Hem Muslera bir çok futbolcumuz dan daha teknik bir futbolcu koy orta sahaya Selçuk dan 5 kat iyi oynar :D

sent via GSC

hem uzun kollu hem de kaleci formasi, rengi de yesil, yani Galatasarayla pek de alakasi yok... bilemedim vallah...

Aslında kötü forma değil, arkasında Ronaldo yazsa garipsemem mesela. Ama benim Muslera forması almama nedenim (aynı şekilde Melo da) ondan ziyade takımda hep daha marka isimlerin olmasıydı.

Önce bir oynasın 7 numaralık performans göstersin sonra bakılır o işe

sent via GSC

ayrica ben bu sene forma alsam alsam Fernando Reisin numarasini yazdiririm arkaya. Adamim benim ya..

Hastasiyim oynadigi Futbolun.

Ben de diyorum ki 7 numara giyiyor olsa "sonra bakılır" demeyecek çok kişi var. Şimdi "sonra bakılır" diyoruz mecbur çünkü numarası dandik.

Büyük beklenti yükleyip işte yeni 7 numaramız bu hemen geldi aldı formayı ve numarayı gibi bir durum oluşturmak sakıncalı. Belhanda örneğinde olduğu gibi

Büyük beklenti yükleyip işte yeni 7 numaramız bu hemen geldi aldı formayı ve numarayı gibi bir durum oluşturmak sakıncalı. Belhanda örneğinde olduğu gibi
Belhanda örneği çok farklı. Taraftarın sevdiği bir isim henüz gitmeden veriliyor o numara. Ve Sneijder da baya kötü bi şekilde gönderiliyor.

Ayrıca ben "Yasin'den 7 numara alınıp Feghouli'ye verilmeliydi" demedim. Sarper numaranın basit bi mesele olduğunu söylerken çok da öyle olmadığını vurguladım. Numaranın pazarlama konusundaki önemi de zaten tartışmaya kapalı bi gerçek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt