#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun zekasi gol atmasi sutu filan herseyi gectim adamin karakterini de iki macta gorduk.penalti pozisyonunda depar atip hakeme itiraz etmesi bile basarili olacaginin kaniti.

zamanında fb alacak gibi olduğunda kıskançlıktan çatlayacaktım şuanda onlarda olsa gene krizlere sokardı bizi. iyi ki bizde

Çok nazlı geldi acabalarim vardı kabrisli falan olacağına dair ama şükür ki ahlaklı bir adam çıktı.
Çok sevdim

lens feghoulinin yanında otursun bok yesin.
6f0fedcfbde919d5a49666b3ab2f149e.jpg

Bu adam bu teknik ve saha görüşüyle net 10 numara oynar ve ligi dağıtır. Belhanda sol kanda geçebilir zira o pozisyonda pas trafiğinde sıkıntı yaşıyor.

Üstadı penaltı golünden sonraki santrada herkesi çalımlayıp gol atacak sandım. 2-3 kişiyi ekarte edip pas attı.

Bu adam bu teknik ve saha görüşüyle net 10 numara oynar ve ligi dağıtır. Belhanda sol kanda geçebilir zira o pozisyonda pas trafiğinde sıkıntı yaşıyor.

Feghouli&Belhanda ve inşallah gelirse Konoplyanka sol-sağ kanat ve 10 numara nereye koyarsan koy canavar gibi oynar bu üçüde bu ligi hem yeteneği hem tekniği ile dağıtır ...

Şu adama 7 numara verilsin gidip formasını alalım. 89 numara forma almak istemiyorum. Kulübün bu tip şeylere dikkat etmesi gerekiyor. Pazarlama stratejisi hep bunlar.

Ümeyyeoğullarından Ebu Sufyan Feghouli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt