#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu adama 7 numara verilsin gidip formasını alalım. 89 numara forma almak istemiyorum. Kulübün bu tip şeylere dikkat etmesi gerekiyor. Pazarlama stratejisi hep bunlar.

Seneye acilen 7 numara Yasin'den, 5 numara Ahmet'ten, 8 numara Selcuk'tan, 9 numara Eren'den ve 11 numara Sinan'dan alinmali.

Formaya isim yazdiramiyoruz #89 gibi sacmaliklardan.

a92b02ce3005e0f33d3c4b5bce4ebf24.jpg

Milli takimda da bos durmuyor.

Adam adam

Fenerin içinden geçecek inşallah Feghouli

Bu zamana kadar tam formuna kavuşur inşallah ...

Spiker : Fenerbahçe karşısında oldukça etkiliydin güzel futbolunu bir gol ve bir asistle süsledin neler söylemek istersin ?
Feghouli : Elhamdülillah....:-)

Bu tarz bir diyalog yaşatmanı o kadar çok istiyorum ki....

Futbol zekası, kalite başka birşey. Bu anlamda fernando , Maicon ve marianoyla birlikde takımın en iyileri.

Pas tercihleri, pasların şiddeti, Çevre kontrolü falan hemen kendisini belli ediyor.

Açıkçası beni şaşırttı yatmaya geleceğini düşünüyor idim

Bununda en büyük sebebi Diarra olayı idi

Şuana kadar harika

Feghouli: Ne liderliği ne şampiyonluğu kimseye bırakma niyetimiz var. Korkumuz yok. Zor maçlardan taraftarın başını dik çıkartacağız.

Ortam nasıl ?

Feghouli: Takım olarak herkes birbirine inanıyor. Kimsenin kimseden şüphesi yok. Arkadaşların sana güvenince rahat oluyorsun.

İstanbulda boş zamanlarında ne yapıyorsun ?

Feghouli: İlginç bir hayatım yok. İdman yapıyorum, ekstra çalışıyorum sonra camiye gidiyorum.

Son düzenleme:
Yaşının da genç olduğunu düşünürsek, uzun yıllar hizmet edecektir aslan parçası.

19.00 Kamerun - Cezayir

Feghouli 11'de, Aboubakar rakip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt