#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forvet arkası oynadı.pozisyon geregi bazen soldaydı ama tudor ısrarla forvet arkası oynatmaya ugrasıyor

Bu maçta nerde oynadı desen herhalde forvet arkası demem ilk olarak,Sinan oradaydı ilk yarı boyunca bence gereksiz bir takıntı bu Tudora karşı,Feghoulinin bugün birşey yapmaya niyeti yoktu ama Bjk maçında banko süre alacak orada iyi işler bekliyorum bu maçta oynamaması sorun değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayat çok acımasız. Yasin önce Tolga'yı kessin de gerisine bakarız.

Pek hazır bir görünüm vermedi doğrusu, tam form bulacağı dönemde kırmızı yedi, federasyon denen şerefsiz kurum da inanılmaz abartılı bir ceza verince kopmuş biraz.

bi alanyaya ve bugünkü 3 ligde oynayan bi takima karsi iyi oynadi diye göklere cikarmayin yasini hemen.
ve asil takimin yildizini 2 mac oynamadan yerin dibine sokmayin.

Israr edilip mariano ile sağ kanadın teslim edilmesi lazım. Form tutması için maç eksiğini kapatması lazım ama görünüşe göre kupa maçlarında 45 dakika süre alacak sadece, oda alışık olmadığı bir mevki de. Sol bek olarak denenebilir igor hırvatı tarafından

CoEgh6gWEAUDG8E.jpg

Iyi oyuncu kötü performans
West ham dan beri düşüşte tezi şuana kadar doğru

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli ile Yasin dönüşümlü oynadı kanatlarda. Sinan forvet arkası/forvet gibiydi. Fizik olarak çok iyi görmedim. Form ve fizik durumlarına da bakarsak derbide Yasin - Rodrigues başlamalı. Feghouli önemli bir hamle oyuncusu olabilir o maç için.

beşiktaşın bence en zayıf halkası olan gökhan gönülü yasin/rodriguez yıprattıktan sonra oyuna girmesi (tabi o zamana kadar farklı geriye düşmezsek) ilk 11 başlamasından daha faydalı olacaktır

Fegouli hazır değil.. Fizik yetersizliği ve mental sorunları var sanıyorum.. İyi bir Mentör ve kondusyonerle eski formunu yakalayacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt