#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak şimdi alicim bilale anlatır gibi anlatacağım umarım bu sefer anlayacaksın.

takımda bu sezon transfer edilenlerden en az forma şansı bulan adam bu nerdeyse. Toplam oynadığı süreleri hesaplayınca 7 maç oynamış yada oynamamış ligde. ve her hafta yeri değişiyor. on numara oynadı. sol açık oynadı sol arka sağ arka oynadı. tudor bütün oyuncuların dengesini bozuyor. böyle olduğu sürece biz daha çok söveriz burda.

bu maç özelinde konuşursak bu maç kötüydü. zaten takımda olan iyi biri yoktu. herkes leşti.
Ben sana nedenlerinin yanlış olduğunu ya da feghuli kötü oyuncu olduğunu iddia etmedim ki . Ben de sana Bilal'e anlatır gibi anlatayım o zaman :) seninle zaten aynı fikirdeyiz sen bunu anlamıyorsun ki. Ayrıldığımız nokta kötü oynadığı yoksa Terim feghuli'den bruma da yaratabilir . Sonuçta geldiğinden beri 1 maç iyi oynadığı ve 4 milyonluk bir şey yapmadığı doğru mu ? Nedenleri zaten dediğim gibi aynı şeyleri düşünüyoruz. Inan ben senden daha çok bekledim transfer edilirken ama kötüye de kötü demek lazım. Gelecek hafta iyi de oynar ama daha iyi olması lazım. Belhanda arada kaynıyor ama feghuli de ciddiyetsiz

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 ay tudor belhanda avatarıyla gezip mort olanlar bu başlıkta yazmasın

Ben sana nedenlerinin yanlış olduğunu ya da feghuli kötü oyuncu olduğunu iddia etmedim ki . Ben de sana Bilal'e anlatır gibi anlatayım o zaman :) seninle zaten aynı fikirdeyiz sen bunu anlamıyorsun ki. Ayrıldığımız nokta kötü oynadığı yoksa Terim feghuli'den bruma da yaratabilir . Sonuçta geldiğinden beri 1 maç iyi oynadığı ve 4 milyonluk bir şey yapmadığı doğru mu ? Nedenleri zaten dediğim gibi aynı şeyleri düşünüyoruz. Inan ben senden daha çok bekledim transfer edilirken ama kötüye de kötü demek lazım. Gelecek hafta iyi de oynar ama daha iyi olması lazım. Belhanda arada kaynıyor ama feghuli de ciddiyetsiz

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

işte sorun o sen birşey anlatmıyorsun. adam kötü oynadığında sadece bu başlığa girip 4mluk mu oynadı sizce arklar?? yazıp gidiyosun :D

göztepe maçında yine bir şeyler yapar merak etmeyin bunlar derbi maçlarda ve deplasmanlarda korkuyorlar bir çeşit çöl sendromu

teklif meklif gelirse yollayın gitsin belhandayla basiretsizligin kitabını yazıyolar

seyirci lato ya yetenegi nispetinde gosterdigi tepkiyi bu araplara gostermedigi surece tudor elestirileri de samimiyetsizdir

en büyük transferimiz olduğunu düşünüyordum.şu ana kadar hayal kırıklığı oluşturdu bende.çok yetenekli ama sanki kondisyonu yokmuş gibi.ama hala umudum var.daha iyi olacak inşallah

seyirci lato ya yetenegi nispetinde gosterdigi tepkiyi bu araplara gostermedigi surece tudor elestirileri de samimiyetsizdir

Biz gidişat kötü, büyük maçlarda rezil oynuyoruz, eziliyoruz, bu böyle gitmez, kış şartlarının etkisiyle, rakipleri küme düşme korkusu sardıkça maçlar zorlu geçecek, Anadolu deplasmanlarında da puan kayıpları gelecek dedikçe, senin “Büyük maçlarda kaybediyoruz ama Anadolu maçlarını kazanıyoruz, hala lideriz” gibi saçma argümanlarla gelip şimdi gelip taraftara bok atman kadar samimiyetsiz evet.

Bu ve Belhanda çok umursamaz, kafaları rahat adamlar. Kafalarını vermiyorlar.

Biz gidişat kötü, büyük maçlarda rezil oynuyoruz, eziliyoruz, bu böyle gitmez, kış şartlarının etkisiyle, rakipleri küme düşme korkusu sardıkça maçlar zorlu geçecek, Anadolu deplasmanlarında da puan kayıpları gelecek dedikçe, senin “Büyük maçlarda kaybediyoruz ama Anadolu maçlarını kazanıyoruz, hala lideriz” gibi saçma argümanlarla gelip şimdi gelip taraftara bok atman kadar samimiyetsiz evet.
Hardcore...

XPERIA X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt