#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Butun kupa maclari dahil lig hazirlik maci ne varsa oynamasi lazim.gecen seneden beri duzgun top oynamiyor zamanla artacak performansi.

Kalitesi belli lakin hazır değil

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder'in ilk dönemlerinde gönderilsin diye kafa ütüleyen tipler vardı bir kısmı en koyusundan Sneijdersporlu oldu çıktı...
Feghouli hem genel kondisyon hem de maç kondisyonu yönünden takımın gerisinde. Bu durum mental açıdan da gerilemesine neden oluyor. Devre arasından sonra toparlar diye tahmin ediyorum, biraz sabır gösterilmeli.
Belhanda içinse pek umudum yok. Eli sopalı yahut büyük takım kültürünü hissettirecek bir hoca gelmedikçe gevşek gevşek takılacak.

Babel bunu top diye oynar.
Ne şut çekiyo ne orta yapıyo. Ne boka yarıyo anlamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geldigi günden beri 1 kez bile 90 dk kendi mevkisi olan kanatta oynatılmamıs oyuncudur kendisi.

Dusunmeden ezbere kestigi ortalar kanser eden cinsten.
Kotu oyuncu degil ama kendisini sevmiyorum.

ulan iyi topçu dedik henüz potansiyelini göstermedi dedik ama pek gösterecek gibide durmuyo. ulan bir daha arap topçu almayın.

Bugün Sabri'nin koşmayanı gibi oynadı. O kadar kötüydü ki iyi niyetli olmadığına inanmak istiyorum. Bu kadar kötü bir bir oyuncu performansı en son Mustafa Sarp'ta gördüm sanırım.
Mevkisinde oynamıyor sözlerine de katılmıyorum. Nerde oynarsa oynasın bu kadar lakayt, vurdumduymaz oynamaya hakkı yok. Topa vuruşları bile rezildi. Her topun dibine girdi frikikte bile. Dağa taşa gitti bütün vuruşları.
Yasin'den önce çıkması gerekiyordu hatta.

Bu tarz adamlarda her zaman risk vardir , ismi diego da olsa rvp de olsa nani de olsa , fegouli , talisca , babel ya da belhanda veya sneijder , quaresma ...

hepsinde bu risk var

Iki tane yapman gereken sey var , cok cok iyi analiz edip , sakatlik , moral , insan iliskileri acisindan ve kendi yapina uyup uyamayacagini tesbit etmelisin

ikincisi de maliyet muhasebesi . Mesela fegouli ye resmen klubun anahtarini vermisiz

4 kusur bonservis , hadi ona tamam

3,850 garanti , 20 mac oynarsa 150 bin daha

puan basi 5 bin euro daha

70 puanla ligi bitirsek , her sene 4,350 kazanacak ve 5 sene sozlesmesi var

yani maliyeti yaklasik 27 milyon euro . 120 milyon TL ediyor , sadece tek oyuncu ... dusunun buna ne arazi dayanir , ne de faruk surenin dedigi gibi CL geliri dayanir

Verilen bonservisleri göz önüne almazsak benim için en büyük hayal kıırıklığıdır kendisi.. Çok büyük katkı beklerken yasin vol.2yi bulduk

Nasıl bu kadar rezil top oynadı hala inanmıyorum

Hocayı protesto ettiklerini düşünyorum bu kadar kötü bir oyuncu olamaz.

Bu kadar kotu olamaz dogrudur , 2 mac sonra vaay anasini da dedirtebilir ama biz bazen de asiri seyler bekliyoruz

avrupada bonservis piyasasi ucuk hale gelmisken kimse sana 4 milyona ust duzey oyuncusunu vermez , belhandanin da nice zenit derken yolunun tr ye dusmesi sasirtici degil , benzer durumlari misimovicte de yasamistik

bunlar biz kadar fb nin de basina geldi , krasic , van der viel , persie , diego , hic biri ise yaramadi , biraz nani ile kjaer de parayi kurtardilar o kadar

bjk nin akli burada ortaya cikiyor , talisca , quaresma ve babel gibi adamlara verdigi paralar ve aldigi riskler cok dusuk

ornegin talisca satilsa kira parasini geri alip 1,5 sene bedava oynatmis olacaklar , babel in ne aldigini bilmiyorum , quaresmayi anca bu kadar da olsa adam ettiler , yine ariza ama faydali ariza

vida sozlesmesi bile zeka urunu , adami bagladilar , teklif gelse parayi cebe atip hic oynatmayacaklar

Bu bir fanatiği vardı herkesi saldırıyordu kimdi o

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt