#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feghouliye bişey diyemem.o kimsenin yerinde oynamadıgı,bugun tudorla antrenmana cıksam,benim forvette oynayacagım bi müsabaka için....eleştirmek o kadar gereksizki...

Yol göründü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Müthiş işler yapacak bakın bunu öbür futbolcular için demiyorum hemen ama bu herifi uçuracak

Hasan sas bunda ters etki yaratmasin? Tamamiyle piskopata baglayip kirmizi show yapar

Sen saf bir kanat oyuncususun, Tudor sığırı seni kullanamadı ama tam da sana uygun hoca geldi takımın başına.

2.devre uçar Feg.

Şüphesiz 2. yarı 2. arap baharını yaşatacaktır bu ülkede. Sevdiğim tarzda bir psikopat kendisi.

Engin Baytar'dan verim aldıysa bu heriften de kesinlikle verim alır hocam.

Yav Terim Engin-Emre-Riera-Hamit-Amrabat gibi topçuları kanatlarda kullanarak 2 sene elini kolunu sallayarak şampiyon oldu bu ligde

Feghouli 'den nasıl yararlanacağını da çok iyi biliyordur

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Yav Terim Engin-Emre-Riera-Hamit-Amrabat gibi topçuları kanatlarda kullanarak 2 sene elini kolunu sallayarak şampiyon oldu bu ligde

Feghouli 'den nasıl yararlanacağını da çok iyi biliyordur

Unutmamak gerekirdi ki herkesin şikayet ettiği şey oyuncuların potansiyelini ortaya koymasına yardım edemeyen sistemde oynayan ve mentalitede bir hocanın olmasıydı. Fatih Terim ise tam tersi. Sanırım yeterlidir dediklerim

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Performansinda artis olacaktir . Bu adamin alinmasi da bonservisi de yanlis is degil

sadece 5 sene guvenip yaklasik 4,350 milyon euro
garanti edilecek seviyede bir adam degil

Tudor'un gidip Terim'in gelmesi en çok bu arkadaşımıza yarar.2.yarıda ligin içinden geçmesini bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt