#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortasi top kontrolu macin son dklarinda topa dokunmasi filan kalitesinden suphe duymamak lazim.

Tr kupasi dahil tum hazirlik maclarinda oynatilmali.

Ben begenmedim, benim bildigim Feghouli bu degil, west ham'da az sure bulmussun, cezayir milli takiminda kotu performans gostermissin ve taraftarlarin tepkisini almissin, insan biraz kendine ceki duzen verir, Valencia'daki Feghouli bu degil.

Ikinci yari umarim kendine gelir. Daha cok tehlike yaratmali, daha cok rakibi eksiltmeli.

Stabil oynuyor lakin bu takımdan kaynaklanıyor
Yıllardır aşamadık şu hastalığını
Ikıncı yarı fark ettirdi

Hala tempo sorunun atlatamadı yav. Biraz bireysel idman yok. Acayip yetenekli adamsın. Çok üst düzey yeteneğin var.

Tatmin edici degil daha, ligin en iyi oyuncusu diye kabullenmeli her yerde o potansiyel var

fizik olarak cok geride,onun dısında müthiş bi kalite.derhal kondisyon yüklemeli.bu adam yeri geldiğinde 3-4 kişiyi çalımlayıp gol atar,yeri gelir doksana çakar.büyük yetenek.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ben begenmedim, benim bildigim Feghouli bu degil, west ham'da az sure bulmussun, cezayir milli takiminda kotu performans gostermissin ve taraftarlarin tepkisini almissin, insan biraz kendine ceki duzen verir, Valencia'daki Feghouli bu degil.

Ikinci yari umarim kendine gelir. Daha cok tehlike yaratmali, daha cok rakibi eksiltmeli.
adam fizik olarak cok geride,görmüyo musun

fizik olarak cok geride,onun dısında müthiş bi kalite.derhal kondisyon yüklemeli.bu adam yeri geldiğinde 3-4 kişiyi çalımlayıp gol atar,yeri gelir doksana çakar.büyük yetenek.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

adam fizik olarak cok geride,görmüyo musun

Ligin ilk yarisi bitti, ne zaman hazir duruma gelecek ozaman?

2. yarı başında yapılan bir taktik değişiklik nerelere götürdü adamın performansını ikinci yarı çok iyidi.

Fatih Terim'in taktikten anlamadığını bir kez daha gösterdi.

ilk defa gercekten 90dk boyunca dogru yerde oynadi
devre arasi ft buna güzel bir yükleme yapar ucurur bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt