#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Badou zaten son 2-3 maçta çok beğeniyorum
Belhanda ve Feghouli şu maçın ikinci yarısında oynadıkları topu sezonun ikinci yarısında maç geneline yayabilirlerse rakipleri top diye oynarız

Daha Mariano dönecek Feghouli'nin arkasına
Muhtemelen sol kanada yapılacak 2 transfer ile sol kanadımız da işler hale gelecek

Yaaani evet fena değil ama çok yetersiz şu performansı, kendisinden çok daha fazlasını bekliyorum ki daha zor bir arenada yaptı burada yapmaması için neden yok.

yazın ilk haftalar sakat olduğunda herkes heyecanla bunu gözlüyordu . ben açıkçası takip etmediğim için yorum yapmadım . ama haline bakıyorum g*tü büyümüş hantallaşmış rakip geçmekte bile zorlanan bir adam vardı geçen hafta bu hafta ne kadar koydu üzerine bilmiyorum ama genel olarak hayal kırıklığı yaşadım sizin yorumlarınıza güvenerek.

Garry kadar istekli olsa sağ kanatı otoban yapar.

Tekniği muazzam en teknik oyuncumuz kesinlikle ama valenciadaki koşu temposunun çok uzağında hala

Daha beklenilen seviye ye ulasamamasina ragmen 11 macta 3 gol 3 asisti var.

11 macin iki tanesinde cok kisa süre aldi. 4 ve 19 dakika.

Ben ligin ikinci yarisinda Feghouli nin en flas oyuncumuz olacagini düsünüyorum. Kamp gecirdikten sonra falan daha fit bir durumda olacaktir.

Takimin acik ara en teknik oyuncusu. Lige damga vurur insallah ligin ikinci devresinde.

Beklentilerin altında kalsa da sahadaki en kaliteli isim olduğu çok belli..Yasine verdiği topuk pasında aatıf şeşu-amrabat -bekhanda gibi bir Kuzey AFirkalı olmadığını belli ediyor bu herif ciddi ciddi beynini de kullanıyor.. Bir form tutsa ligde durduracak bek yok

Çalışması lazım fit olması lazım ama bu tür Arap topçular da spor ahlakı olur mu diye şüphelerim var.

Daha beklenilen seviye ye ulasamamasina ragmen 11 macta 3 gol 3 asisti var.

11 macin iki tanesinde cok kisa süre aldi. 4 ve 19 dakika.

Ben ligin ikinci yarisinda Feghouli nin en flas oyuncumuz olacagini düsünüyorum. Kamp gecirdikten sonra falan daha fit bir durumda olacaktir.

Takimin acik ara en teknik oyuncusu. Lige damga vurur insallah ligin ikinci devresinde.

9 maçın 3-4 tanesini sayma abi...adam hangi mevkide oynadı bilemiyoruz...takım zaten ortada yoktu.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Marsel Moni sur Twitter : "Sofiane Feghouli Goztepe macı performansı.Yavaş yavaş form tutuyor 2.yarı onu kimse tutamaz @sffeghouli https://t.co/sA1pcf51rA" acayip zeki bişey.o fena oynamadıgı ilkyarıda bile müthiş tehlikeli 2 orta kesmiş...her maç 2 asist ortalama ile oynayacak nerdeyse

Kesinlikle güven vermiyor.
Hele birde 4.5 senelik yıllık 4 milyon euro'da sözleşmesi akla gelince her an elimizde patlayacakmış hissi veriyor.

Gereksiz yere Hakemlere itirazı,
Rakibe saçma sapan dalmalari,
Aldığı yıllık ücret,
Savunmaya yardım etmemesi

Gibi verileri üst üste koyunca devre arasi elden çıkarılıp daha genç ve avrupalı bir oyuncu ile yola devam etmek daha hayırlı olur.

Gün yüzü görme DURSUN!

Avrupalı genç kaliteli oyuncu da bizi bekliyor almamız için. Feghouli hiç kamp yapmadı ona rağmen toparlıyor dün iyidi. Ligin 2. Yarisina damga vuracak. Takımdaki en yetenekli oyuncu.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam 89lu sıkı bir antrenman programıyla toparlar şu an fizik olarak çok yetersiz

dogum günün kutlu olsun kral

DR9RM7-WAAAbEd8.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt