#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek tarafli olmaz.
Onunda klubu benimseyip sahiplenmesi lazim.Bizi kucuk goruyor gibi sanki.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben biraz Sniper'in ilk geldiği dönemlerine benzetiyorum şu an ki halini. Yaptığı hareket savunulamaz bir şey, eğer bu hareketleri baskılayıp aklını futbola verdirebilirsek bize oldukça faydalı olacaktır, yok bu hareketleri yapmakta ve kendini futbola vermemekte diretiyorsa ilişiğimiz kesmeliyiz.

Ben biraz Sniper'in ilk geldiği dönemlerine benzetiyorum şu an ki halini. Yaptığı hareket savunulamaz bir şey, eğer bu hareketleri baskılayıp aklını futbola verdirebilirsek bize oldukça faydalı olacaktır, yok bu hareketleri yapmakta ve kendini futbola vermemekte diretiyorsa ilişiğimiz kesmeliyiz.
Wesley sahipleniyordu bizi.
schalke orduspor maclarinda ortaya karakter koyup maci aldirmisti gelir gelmez.
Bakalim umarim yanilirim da aramizdaki aşı tutar uzun sure terletir formamizi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam o hareketleri yaptığında bizim taraftardan övgü aldı çünkü. Demekki bunlar böyle gaza geliyor deyip yapmaya devam etmesi normal.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

q7nin 20 kere yaptıgı hareketi,kıytırık bi hazırlık maçında yaptı diye şu yorumlara bak ya...bi tarafımla gülmekten başka çare yok.5 sene burda feghouli.kaybolun şimdi.

Q7 nin bir maçtaki etkinliğini maalesef Fegouli de goremiyoruz Sergen. Trivera felan beklediğimiz yok, Valencia daki Fegouli olsun yeter..

Q7 nin bir maçtaki etkinliğini maalesef Fegouli de goremiyoruz Sergen. Trivera felan beklediğimiz yok, Valencia daki Fegouli olsun yeter..

quaresmanın bütün kestiği ortalar leş ligde.Allah korusun,q7 gibi olmasın.valenciadaki feghouli olması için 4 maç arka arkaya oynaması lazım.toplam 11 maç oynamıs ve yarısında sonradan oyuna girmiş.şimdi istatistiği koyup bu konuyu kapatacagım

Son düzenleme:
Q7yi kendi takım taraftarı bile beğenmiyor siz neyini beğeniyorsunuz ?

quaresmanın bütün kestiği ortalar leş ligde.Allah korusun,q7 gibi olmasın.valenciadaki feghouli olması için 4 maç arka arkaya oynaması lazım.toplam 11 maç oynamıs ve yarısında sonradan oyuna girmiş.şimdi istatistiği koyup bu konuyu kapatacagım

Q7 ortaları leş mi diyorsun? Emin misin, son kararın mı?

şampiyonlar liginde cok güzel sadece

34 yaşında ve 0 bonservis ile gelen Q7 ile 28 yaşındaki Fegouli yi karsılastırmak dogru değil bence.. Maalesef Fegouli bende hayal kırıklığı yarattı ilk yarı.. Fegouli en pahalı transferlerimizden biri ama Fiyat/Performans olarak bakınca son derece kotu.. Umarım FT ile cıkışa gecer.. Nokta..

westham kampında sakatlık yasadı ve bize geldiğinde ilk 3 hafta oynamadı.3 maç ise haksız bi ceza aldıgından yoktu.toplamda sadece 11 lig maçında oynamış.bu 11 maçın 3ünde sonradan oyuna girmiş.86,71 ve 64.dk dakikalarda.trabzon maçında da o haksız kırmızı karttan ötürü sadece 45 dk oynamış.

kupa maçında sadece 45 dk oynamış.

ligde sadece 6 maçta 90 dk oynamış feghouli.karabükspor,bursaspor,göztepe,akhisar ve yeni malatya maçlarında skora etki etmiş.trabzon macında cıkana kadar en iyilerdendi.fenerbahce maçındaki yanlıs sisteme ragmen tek bi hareket ile penaltı yarattı amaa hakem vermedi.

burda haklı nedenlerle beraber sadece 6 maç 90dk oynamış birinden söz ediyoruz.fazla izleyemedik.izlediğimiz zamanda merkez ortasaha,10 numara ve 2.forvet olarak izledik.o yüzden eleştirirken bunları dikkate alalım.

burdakilere az cok hak veriyorum,bu arkadaşı cok bekledik ve hakemlerin canımızı yaktıgını bile bile hazırlık macı olsa dahi öfkesine yenik düştü.yaptıgı cok yanlış olmakla beraber disipline edilmeli ve takımı sahiplenmeli.bu sahiplenmeyi ise öyle herhangi bi hırgür çıktıgında kendini ortaya atarak değil,takım arkadaşlarını sakinleştirerek yapmalı.arkadasını koruması gerekiyosa da korumalı ama bundan hasar görmemeli,dikkatli olmalı.
(artık nasıl olacaksa öyle bi hengamede)

Son düzenleme:
Ben şahsen saha içi oyununu beğeniyorum. Burada işin o kısmını eleştirenlere hep karşı çıktım ama psikolojik olarak sıkıntılı olduğu konusunda hem fikirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

34 yaşında ve 0 bonservis ile gelen Q7 ile 28 yaşındaki Fegouli yi karsılastırmak dogru değil bence.. Maalesef Fegouli bende hayal kırıklığı yarattı ilk yarı.. Fegouli en pahalı transferlerimizden biri ama Fiyat/Performans olarak bakınca son derece kotu.. Umarım FT ile cıkışa gecer.. Nokta..

valla ben feghouli hakkındaki istatistikle noktayı koydum abi.dilersen okursun : ) quaresma cl maçları haricinde rezildi bu sezon.feghoulinin kalitesi belli,90 dk oynadıgı maç sayısı az olmasına ragmen.iyi geceler

Son düzenleme:
Yazacağım bir cümle var ama yazmıyorum.

Amator macta fb li oyuncunun bizimkine yaptigi zaman acilan basligi (hakem ve rakip oyuncuyla ilgili) hatirliyorum , bir de su an fegouli nin sahiplenilmesini

neyse bir derbide de yapar dayanamaz soversiniz

o hakem musvetteleri de ortalikta dolasmasinlar (hem amator mactaki , hem de bu hazirlik macindaki hakemler)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt