#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:red: deplasmanda da ilk 11 olmalı.baska adam yok takımda.yasin ve sinandan çok memnunsunuz herhalde.

Son düzenleme:
O ağır kalıp yerde kaldığı pozisyonda ne kadar kendisini eleştirsem de Rodrigues olsa kalecinin içinden geçmişti bile o topu alana kadar.

ama o ilk şut gol olsaydı farklı şeyler konuşuyor olurduk (belhanda fanı taklidi)

belhandanın bırak öyle güzel bi vurusu normal sutu bile yok

şaka bi yana bence ikisinin de bir hakkı daha var. sezon başında denensin aynı şekilde devam ederlerse şutlansın piyasası olan oyuncular sonuçta. ama bu şekilde giderse feghouli de belhanda da hayal kırıklığı. belhandadan çok beklentim yok onu ayrı tutarım biraz ama feghouliden ben dahil herkesin beklentisi vardı bu kadar cılız ve yavaş olması anormal bir durum

Bu muymuş premier lig oyuncusu? :crushed:

Belhanda ile beraber sezon sonuna kadar mecburen oynayacak. Fatih hoca, ne kadar verim alabiliyorsa almaya çalışacaktır lakin gelecek sezon için bu iki zibidiyi takımında isteyeceğini sanmıyorum. İlk teklifte ikisini de paket yapar gönderir. Çünkü zaman zaman olumlu işler yapsalar dahi güven duyabileceği tipte oyuncular değil. Bunu hoca da biliyor adım gibi eminim.

şaka bi yana bence ikisinin de bir hakkı daha var. sezon başında denensin aynı şekilde devam ederlerse şutlansın piyasası olan oyuncular sonuçta. ama bu şekilde giderse feghouli de belhanda da hayal kırıklığı. belhandadan çok beklentim yok onu ayrı tutarım biraz ama feghouliden ben dahil herkesin beklentisi vardı bu kadar cılız ve yavaş olması anormal bir durum
yavas olması fiizksel acıdan kaynaklanıyo.bunu görmemek ayıp olur.sene basında daha iyiydi.rakiplerin içinden geçiyodu bikaç pozisyonda...konsantre eksikliği de var gibi,bence o da memnun değil.yeteneklerine güvenip ligi fazla küçümsüyo bence.olay bu.kilo fazlası da var,net.

sosyal medyada taraftarla kaynasıyo,takımı seviyo ama bi vites artırmalı.

4m kazanan bir oyuncu koskoca sezonda sadece 1 mac kazandirdi oda Bursa maci, daha once benim icin hayal kirikligi oldugunu yazmistim, belki gittikce duzelir dedim ama hala aynisi.

leş herif

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FİZK OLARAK ÇOK KÖTÜ,KİLOSU VAR diye tabela asalım en iyisi,eleştiri serbest ama bunu bilerek eleştirin.

Üzerinde anormal bir hantallık var vücut fit değil kilo fazlasından kurtulmalı ve kendini futbola vermeli aksi takdirde taraftarın tepkisiyle karşı karşıya kalacak...Alt yapıdan çıkan bir oyuncu olsan gençtir deriz ucuz maliyetle alınsan yatırım transferi deriz ama sen bu takıma kurtarıcı rolüyle yıldız apoletiyle geldin...

Adam denemiyor sorumluluk almıyor sıkıntı orada topu al 2-3 kişinin arasına gir kaybet ona bile varım ama yok iki ara pası iki şutla maç tamamlıyor.

FİZK OLARAK ÇOK KÖTÜ,KİLOSU VAR diye tabela asalım en iyisi,eleştiri serbest ama bunu bilerek eleştirin.

Ne yani suç taraftarın mı ? Kilosu varsa verecek kardeşim. Gomis'i görüyorsun ülkesine gidiyor orada bile çalışıyor adam. Takımın en çok kazanan oyuncusuysan iyi oynamak adına her şeyi yapacaksın. Kilon varsa vereceksin, fizik olarak kötüysen düzeltmeye çalışacaksın. Yok bunları yapmıyorsan yallah Cezayir'e.

Çok büyük beklentilerimiz vardı.Büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor.

Ne yani suç taraftarın mı ? Kilosu varsa verecek kardeşim. Gomis'i görüyorsun ülkesine gidiyor orada bile çalışıyor adam. Takımın en çok kazanan oyuncusuysan iyi oynamak adına her şeyi yapacaksın. Kilon varsa vereceksin, fizik olarak kötüysen düzeltmeye çalışacaksın. Yok bunları yapmıyorsan yallah Cezayir'e.

hoca ilgilensin,kondisyoner tutsunlar ben ne yapayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt