#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Citir tavuk toplarini ne sıklık ile tuketmektesin?

1 saat önce yedim.abi cidden pokunu cıkardım şu pizza olayının ama artık bıraktım.6-7 ay yemiycem.ne bileyim et dönere geri dönerim,zaten et döner pilavcıyım aslen

Son düzenleme:
Icerde bazen iyi oynuyor.Deplasmanda Kayseri disinda iyi oynadigini gormedim bir de Bursa golu var.

2 kez adamı 1’e 1 yakaladı son adam olarak. Eski Feghouli olsa çalımı basıp giderdi. Net olarak kilo fazlası var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan 1 ay geldi gelecek diye ölüp bittiğimiz adama bak yaw Brumadan sonra asla tatmin eden bir oyun oynamadı bu adam,Keşke Brumayı tutup bunu almasaydık

cok yetenekli oldugunu bildiğimden biraz feghouliyi koruyomus gibi görünebilirim ama sizlerle aynı fikirdeyim.belhanda olmayacak gibi,benimseyemedik ama bu arkadaş taraftarla iyi uyum yakaladı.inşallah hersey düzelir,feghouli hazır hale gelir.

yasin çok daha faydalı. hücumda üretken olmasa bile savunma yönü daha iyi ve daha çok koşuyor.

DXEEye7WsAASap4.jpg

:at::at::at::at:

Bunun 4 milyon aldığı yerde rodrigues 1.3 alıyor inanılır gibi değil bu maaş sıkalasını kim belirlediyse allah belasını versin

Derhal şutlanmalı da abartılı ama. Garry’de ilk geldiği sezon iyi oynamadı. 1 sezon daha beklemekte fayda var. Bazı maçlarda kumaşını sağlam gösterdi ama genelde bir ağırlık sorunu var. Bunu aşması lazım. Bu kadar kolay topçu harcamayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En çok bu pozisyona ifrit oldum. Adamı görmemesine imkan yok; ofsayt şüphesi desen olmaz, orada topu atan değil isteyen gözetir ofsaytı...

BJK' ın bizden farkı bu işte; adamlar çoğu mevkide iyilerin arasından en iyiyi seçmeye çalışıyor; biz ise kötülerin arasından daha az kötü olanı bulma derdindeyiz. Umarım formsuz olanların formu yükselir, önemli sakatlık-şanssızlılar yaşamayız da bu sezonu da kaybetmeyiz...

Naptı lan cinayet filan mı işledi 10 sayfa konuşulmuş 30 dakika oynadığı maçta :D Bu adam bile oynamıyorsa bir daha siyahi olmayan Afrikalı almamak lazım özellikle Arap kültürünün yanından filan geçmişse.

Bence yaz kampı görmeli takımla birlikte, bu sene olmasa da seneye çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Ama belhanda asla tutmayacak gibi geliyor, bu ikili tutsaydı şu an farklı yerde olurduk ligde

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt