#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknigi ve oyun zekasi cok iyi ama malesef fit degil kicini zor kaldiriyor

Bu adam bence takimda oyundan cikacak en son adam.

Her an farki yaratacak kapasiteye sahip. Bugün de cok iyiydi.
Valla son dakikalar çok gergindi. Takımı geçtim, tribün bile çok gergindi ve tam kart görmeye müsait bir ortam vardı. Benim düşüncem mevzu cezalı olmaması ile ilgiliydi.

Mesela Mariano da kötü oyundan değil kart gördü diye çıktı.

Takıma ve ortama ısındıkça çok daha iyi oynamaya başladı kadıköy ahırında bizi galibiyete taşıyan kişi olacaktır

Valla son dakikalar çok gergindi. Takımı geçtim, tribün bile çok gergindi ve tam kart görmeye müsait bir ortam vardı. Benim düşüncem mevzu cezalı olmaması ile ilgiliydi.

Mesela Mariano da kötü oyundan değil kart gördü diye çıktı.

Tamam haklisin ama gol aradigimiz dakikalarda gole en yakin olan oyuncularimizdan birinin cikmasini ben dogru bulmadim.

Mariano da emin misin kart gördügü icin cikardigi konusunda. Linnes derbi öncesi görev alsin diye oyuna aldi diyorsun yani.

sneijder kumaşı var ama onun top süren cinsinden...çok yetenekli.keşke fener maçını kazandırsa.hayırlısı

Genel olarak bekledigim Feghouli den uzak ama bugün gercekten cok iyiydi. Umarim bekledigim patlama bugünkü performansi ile gerceklesmistir ve sezon sonuna kadar böyle de devam eder. Feghouli ye gercekten cok ihtiyacimiz var sampiyonluk yolunda.

Tamam haklisin ama gol aradigimiz dakikalarda gole en yakin olan oyuncularimizdan birinin cikmasini ben dogru bulmadim.

Mariano da emin misin kart gördügü icin cikardigi konusunda. Linnes derbi öncesi görev alsin diye oyuna aldi diyorsun yani.

Genel olarak bekledigim Feghouli den uzak ama bugün gercekten cok iyiydi. Umarim bekledigim patlama bugünkü performansi ile gerceklesmistir ve sezon sonuna kadar böyle de devam eder. Feghouli ye gercekten cok ihtiyacimiz var sampiyonluk yolunda.
Aynen eminim.

O kart olmasa ve cezalı duruma düşmese ikinci yarı oynardı.

fener maçında en büyük silahımız olacak bursaya yazdığı gibi bi tane fenere yazsa ne olur be

Kalitesini gösterdi senden beklenti bu takımın yıldızı olarak görülüyorsun ve tutuktu bugün dediğimiz günde bile en az Konya maçındaki gibi oynamalısın...

anahtar pas sevdalılarının 1 numaralı favorisi olması gereken topçu

En iyi maçını oynadı. Parlayıp sönerek oynuyordu. Sürekli biçimde bu kadar iyi oynaması lazım maç içinde.

Haftaya tanınmayacak kadar kötü olabilir ama. Güven veremiyor bu hususta.

Kofti oynar asist yapar dedik, güzel oynadı bugün.Asist yapmadı belki de kritik kilit pas verdi.
İlk kez beğendim özellikle ilk yarıda sağlam koştu toplara.

bu adam seneye firtina gibi esecek.fizik durumu tam iyi degil. sezon basi antremanini bir yesin efsane olacak bizde

Valla Belhanda ile beraber kırmızı görmeye çok yakınlar.Büyük ihtimal sert fauller,ikili dalaşmalarla bu iki oyuncuyu tahrik edecekler.Fenerbahçe'nin terör estireceği bir ortamda sakin kalmaları şart oğlu şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt