Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.585
- 1.461
- 2.223
Teknigi ve oyun zekasi cok iyi ama malesef fit degil kicini zor kaldiriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla son dakikalar çok gergindi. Takımı geçtim, tribün bile çok gergindi ve tam kart görmeye müsait bir ortam vardı. Benim düşüncem mevzu cezalı olmaması ile ilgiliydi.Bu adam bence takimda oyundan cikacak en son adam.
Her an farki yaratacak kapasiteye sahip. Bugün de cok iyiydi.
Bu adam bence takimda oyundan cikacak en son adam.
Her an farki yaratacak kapasiteye sahip. Bugün de cok iyiydi.
Valla son dakikalar çok gergindi. Takımı geçtim, tribün bile çok gergindi ve tam kart görmeye müsait bir ortam vardı. Benim düşüncem mevzu cezalı olmaması ile ilgiliydi.
Mesela Mariano da kötü oyundan değil kart gördü diye çıktı.
sneijder kumaşı var ama onun top süren cinsinden...çok yetenekli.keşke fener maçını kazandırsa.hayırlısı
Aynen eminim.Tamam haklisin ama gol aradigimiz dakikalarda gole en yakin olan oyuncularimizdan birinin cikmasini ben dogru bulmadim.
Mariano da emin misin kart gördügü icin cikardigi konusunda. Linnes derbi öncesi görev alsin diye oyuna aldi diyorsun yani.
Genel olarak bekledigim Feghouli den uzak ama bugün gercekten cok iyiydi. Umarim bekledigim patlama bugünkü performansi ile gerceklesmistir ve sezon sonuna kadar böyle de devam eder. Feghouli ye gercekten cok ihtiyacimiz var sampiyonluk yolunda.
bu adam seneye firtina gibi esecek.fizik durumu tam iyi degil. sezon basi antremanini bir yesin efsane olacak bizde