#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neudstre. yaptığı penaltılık asılma+çizgide yaptığı pozisyonrı gördükçe daha da sövüyorum,4m euro alan adamdan goller,sprint beklerken penaltı yaptırmaya çabalıyo

hep bir umudum vardı, almak için de çok uğraşmıştık, beklemiştik. Ama şu saatten sonra iyi bir paraya satılır inşallah

Seneye iyi bir kamp donemi gecirdikten sonra daha verimli olacaktir suphesiz, kaliteli oyuncu cunku ama suanda 90 dakika'yi cikartacak bir hali yok.

Maç kondisyonu yönünden çok iyi değil kesinlikle iyi bir kamp dönemi geçirmesi gerekli kaliteli olduğu bariz belli fakat çoğu kez istediklerini yapamıyor...

İlk yarıda getirdiği topu soldaki Rodriguez’e değil de sağdaki Gomis’e atışını unutamıyorum. Nasıl yapabilir bunu bu adam? İnanılır gibi değil

Sahaya karakter koy artık.
Yeter be .
Nerdeyse takımda en çok para kazanan isim ama sahaya ağırlığını bir türlü koyamıyor.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Sahaya karakter koy artık.
Yeter be .
Nerdeyse takımda en çok para kazanan isim ama sahaya ağırlığını bir türlü koyamıyor.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

neredeyse değil yıllık 3.850 milyon euro ile takımın en çok kazananı!!

ilkyarıda rodriguese atmalıydı o topu ama 2.yarı rodiguese gönderdiği top harikaydı.fizik olarak yetmiyo lakin aklını ve tekniğini daha cok kullanmalı sahada.hücumda iyi odaklanmalı.şu milli takım arasında ver 3-4 kilo feghouli,sıkı çalış.

takıma hücumda liderlik et.

Son düzenleme:
belhandayla beraber katara paket gonderilmeli daha once fb benzer paketler yapmıştı

belhanda +fego 15 milyon pound :asd:

Değişik bir adam formla falan alakası yok. Maksimum bu olur. Maç aldırır asist yapar ama hiç bir zaman taraftarın istediği takımı sırtlama olayını gerçekleştirmez. Arasıra oynuyor işte.

GSCimbom Mobile App

Kusura bakmasın da bu kadar çok maaş alan topçunun farklı bir şeyler yapması lazım + 10 numarayı sırtına geçiren Belhanda'nın çok ekstra şeyler yapması lazım

Feghouli 'nin sıkıntısı fizik / kondisyon iyi bir kamp dönemi geçirerek seneye çok farklı bir dönem geçirebilir belki ama Belhanda 'nın olmayacağı o kadar belli ki ...

Yiye yiye seneye daha kötü olur bu bedevi.

Her hafta kalçası daha büyük geliyor gözüme.

keitadan sonra hicbiri tatmin etmiyor beni
topla dans ediyordu adam bunlar kiclarini kaldiramiyor
bruma da öyleydi

bir daha keita gibisi gelir mi ki la bize
ölmeden bir daha öyle akan bir kanadi izleyebilecek miyim ben

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

keitadan sonra hicbiri tatmin etmiyor beni
topla dans ediyordu adam bunlar kiclarini kaldiramiyor
bruma da öyleydi

bir daha keita gibisi gelir mi ki la bize
ölmeden bir daha öyle akan bir kanadi izleyebilecek miyim ben

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
Fizik vardı keita da. Günümüz örneği verirsek, Feguli hızı, gomis fiziği vardı. Ah Polat ah sattı

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt