#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücumsal anlamda rezildi ama savunmaya çok yardım etti. Bekleri hiç 2’ye 1 bırakmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

boş kaldığı pozisyonda sülalesine sövdüğüm doğrudur

Iyi degildi ama Belhanda denen kimil zararlisiyla karsilastirilmasi dogru degil

Pozisyonlara giriyor, kalitesi belli oluyor

Sezon basi kampi cok ama cok etkili olacaktir kanisindayim. Sorunu tamamen fiziksel. Biraz sabir.

Mental veya motivasyonel bir sikinti goze carpmiyor

Terim bunu adam eder net

Belhandayı adam edemez ama sezon bittiği an tekmeyi yiyecek

Belhandayla bunu satabilirsek çok güzel hayırlı bir iş olur. Bu adam 3.8 milyon euro kazanıyor ve benim aklım almıyor bunu bal yapmayan arı gibi bjk nin yedegi lens daha cok iş yapardı bizde

Bence de belhanda kadar berbat değil ama 3.8 milyon pratik alan adam her maç birşeyler yapmalı,bu sadece 20 dakika Max var oyunun içinde, git ara bul hızlı dribbling li kanat futbolcusu okadar genç dolu var ki, Belçika,Hollanda da biz de cosar lar ve ancak 1 milyon alirlar

Sinan Feghouli Gary
Gomis

Mi oynasak? Feghin sutlari ve ofansif katkisi Belhanda denilen kazikdan cok ama cok daha ustun. Zaten hizi felan olmicak bu sene, onlari seneye birakalim artik

3 haftadadir ortalarda yok ama tek bir hareketi isi bitiriyor Trabzon.macinda Marionanun attiği Gol Akhisar macinda Gomisin attigi Gol ve Gomisin aldirdiği penaltida hep Feg var

Cok iyi mücadele etti

Kacirdigi gol kalitesine yakismadi bu arada

Cok iyi mücadele etti

Kacirdigi gol kalitesine yakismadi bu arada

Mucadele etmek ile olmuyor iste, kaliteni sahaya yansitacaksin. Aynisi Belhanda icin de gecerli. Ikiside mucadele ediyor ama ofansif katki cok alt seviyelerde. Gotunu kaldiramiyor. Bazi maclarda oyle pozisyonlari var ki basip gidemiyor, takim arkadaslarini bekliyor, oyunu yavaslatiyor. Lig bitecek hala aynisi. Kendisi benim icin hayal kirikligi. Ustelik yaklasik 4m kazaniyor. 6 golu var bu takimda, gecen sezon ki cop takimda Bruma 11 gol atti ve Yasin de 10 gol.

DcB668BWsAEYrdU.webp

Şunu atamamanın izahı yok.

Feghi belhanda ile bir tutmam. Tabi daha iyi oynamasi gerekiyor ama cok iyi mücadele ediyor ve bence faydalida oluyor

Feghi belhanda ile bir tutmam. Tabi daha iyi oynamasi gerekiyor ama cok iyi mücadele ediyor ve bence faydalida oluyor

Cok iyi mucadele mi ediyor? Belhanda mucadele etmiyor mu? Belhanda bundan daha cok kosuyor, daha cok pres yapiyor, topu ikinci bolgeden ucuncu bolgeye daha iyi tasiyor. 4m kazaniyor ama iyi mucadele ediyor ha. Sabri de iyi mucadele ediyordu onu da geri cagiralim ozaman.

Hadi yillik ucretini kenara biraktim, kanat oyuncusu bana mac kazandiracak, pozisyon uretecek, mucadele ile olmuyor bu isler, kaliteni sahaya yansitacaksin. Bana kalirsa ikisini de sutlarim tabi o ayri konu.

ara ara cok iyi parliyor sonrasi yok
gelecek sezon düzelir mi bilmiyorum gercekten
ft ile 1 sene daha kalmayi hak ediyor bence
ama belhanda sutlanmali kesinlikle

Feg'i satmak aptallık olur kendisinin kalibresinde bir oyuncuya sahip olabileceğimize ben inanmıyorum açıkçası. Evet müthiş işler yapmadı sezonun genelinde ama bunu yapabileceğini de çok kez gösterdi, ona inanmalıyız zaten üretmiyor veya gerçekten olmuş isimleri alamıyor isek en iyi alternatif Feg vb isimlerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt