#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleştirilip gönderilsin dendiğine göre seneye bu başlıkda tam ters dönüş mesajları yaşanacak demektir.

Size q7 gibi apaçiler lazım dimi. 2 hareket bomboş bir rabona orta trivelayla saçma sapan bir şut. Orgazm olursunuz o hareketlerle en kral kanat oyuncusu olur o zaman

Gayet iyiydi, kondisyon durumu yaz kampı ile yükselcektir.

sana okadar cok kufur ettimki bi bok oynadigin yok umarim sene sonu postalanirsin

ilk golde yaptığı asist enfesti ama maç içinde çok fazla kayboluyor. Sene başından beri söyledim bu sene için mazereti var. Doğru düzgün kamp geçirmedi. Seneye daha net değerlendireceğiz.

Genelde aynı şeyler söylenmiş zaten; maç içinde yok oluyor. Yalnız Linnes daha hızlı bir herif olduğundan dolayı Feghouli geriye çekilip Linnes'i koşturmaya çalışıyor.

AvrKPFpA42L2vr30a6bowQyK4dzuHH-ohPLAddEs64TvRICzsK6E8cVby_pZBZspQRXpNsir16dq3546ofOTO4f1-GigT-VennEu5L_XE5bbHRQrgngvpDuzFf2HGvGpH0LGfnGewVc6m1FDCPayGzsajciiy4m4JlXPrLYkPUb4K0BMYUyhp1DCkfZ9d88BbOqofInag7F98ccCE9upaOA=w508-h289-nc

ho53N9sFaTEezDenK_I1dq-KSjR9gHEp6NLrU95S_9hgvpmAplo4Wsv3XGVB4NQLM5ZfWDcXjc9jPXW9kIAbt4EGM6jbGKZD-ICNY6wS-HbJETW11AlkE55CjRrSc5RTLmLeew=w452-h218-nc

Valla reus şu hareketleri yapabilmesi için 10 kilo vermesi lazım zaten. Besili camış gibi sahanın içinde 10 dk var 80 dk yok.

Cok garip bir adam yav. Berbat oynuyor ama skora katkisi kendisinden 5 mac daha fazla oynamis Garry ile neredeyse ayni.

Garry 30 mac - 9 gol / 9 asist
Feghouli 25 mac - 6 gol / 9 asist

Icimde nedense hala bir ümit var bu adama dair önümüzdeki sezon icin ama bilemiyorum ya.

Hakemlerle mücadele ettiği kadar rakiple etmeye başlarsa şu an olduğundan daha faydalı olur en azından.

Eleştirilip gönderilsin dendiğine göre seneye bu başlıkda tam ters dönüş mesajları yaşanacak demektir.

Size q7 gibi apaçiler lazım dimi. 2 hareket bomboş bir rabona orta trivelayla saçma sapan bir şut. Orgazm olursunuz o hareketlerle en kral kanat oyuncusu olur o zaman

quaresmanın feghouliden kötü futbolcu olduğunu mu idda ediyorsun ?

Cok garip bir adam yav. Berbat oynuyor ama skora katkisi kendisinden 5 mac daha fazla oynamis Garry ile neredeyse ayni.

Garry 30 mac - 9 gol / 9 asist
Feghouli 25 mac - 6 gol / 9 asist

Icimde nedense hala bir ümit var bu adama dair önümüzdeki sezon icin ama bilemiyorum ya.
Zekası yetiyor .birde fit olsa. Yaz kampından sonra her şey yolunda giderse istenilen fegi izleriz bence

Vucudu fit olmadikca o kas yapisiyla basarili olamaz gibi duruyor.

Az tatil yapsin , lig bitimi hemen diet uygulansin. Seneye farkli bir Feghouli izleyelim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zekası yetiyor .birde fit olsa. Yaz kampından sonra her şey yolunda giderse istenilen fegi izleriz bence

Futbol zekasi oldugu asikar zaten, dogru yerde bulunuyor cogu zaman.

Gecen Mustafa diye bir renktasimiz paylasmisti Belhanda konusunda, sut cektigi bir pozisyonda Feghouli en müsait adamdi.

1608de7f528c7bdef1118edb15d5effc.jpg

Hemen hemen her macta böyle müsait oldugu ama pas alamadigi arkadaslarinin pasi iletemedigi pozisyonlar oluyor bu benim de dikkatimi cekti kac defa.

Ben 10 gol 10 asistlik performans bekliyordum, kalan asisti de Göztepe macinda yaparsa onu tutturacak da biraz gol konusunda geride kaldi. Cogu macta sut bile cekmedi. Terim bunu daha iyi kullanacaktir seneye. Tudor biraz ayarini bozdu herhalde.

Aslinda takimin en akilli ve iyi oyuncusu. Malatya karsi olmayisi kötü olabilir

Gerçekten çok acayip bir topçu. Ligdeki en kaliteli oyunculardan ama gösterdiği performansa bakıyoruz bence sezonun en çok eleştirilecek ismidir Feghouli fiyat/performans olarak

Ama katkısına bakıyoruz Lig + Kupa maçlarında 7 gol 10 asist yapmış

Hani ne kadar kötü durumda olursa olsun Fatih Terim 'in elinden geçen Feghouli 'yi izlemek istiyorum. Sneijder 'de geldiği zaman fizik durumu Feghouli 'den farksızdı sonra 13/14 sezonunda ki performansını hepimiz hatırlıyoruz

Aynı şekilde Feghouli 'de akılını toparlar adam akıllı fizik/kondisyon kasarsa bu ligi sallar seneye o kalite var kendisinde ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt