#89 Sofiane Feghouli

Fegh'den kalitelisini buldugumuz an sampiyonuz.
Buna guvenip yola cikilmaz. Son 2 sene kacirdiklarini atsaydi sampiyonduk. Bir futbolcu cok gol kaciriyorsa ya kazmadir ya da calismiyordur.

Millete gelen arap Mahrez, Salah falan bize de anca bu. Kader

valla 4 milyon euro alıyor bonuslarla birlikte bu paraya takımı şampiyon yapacak bir oyun oynamalı ki artık oynayamayacağını biliyoruz.

o halde gönderilmeli.

Allah yardımcımız olsun. Belli ki kalmış bu, güzel final yapar inşallah. Ben sezonu çıkarabileceğini pek kestiremiyorum.

Yazmayacaktım yine tutamıyorum kendimi. Bakın arkadaşlar bir maç gol atıp ağzınıza bir parmak bal sürdü yok acayip kalite yok takımın aslında en iyisi diyorsunuz da bu adam bitik ya tek kelimeyle bitik. Allah aşkına Gsc Yönetimi ben tutamıyorum kendimi lütfen bu adamın konu başlığını kilitleyin.

Yarın alpaslan omer ve babel ile birlikte teskeresi eline verilmeli.. kazanalım falan boş işler

Galatasaray Bir His Takımıdır.

çalım atmaya, top sürmeye çekinen hücum oyuncusu olur mu yav

arkasındaki yedlin de zaten korkuyor. rakiple teke tek kalıp aramızda paslaşarak geri dönüyoruz

bu şekilde nasıl pozisyona girebiliriz ki

mümkün değil

feghouli için söylüyorum ama hepsi böyle.

bitik bir maçta gol atınca hoca demekki konusmamız lazımmış dedi böyle oyuncu analizimi olur hocam gol den sonra bununla konusmayı unuttun galiba yine bitik.

Geri
Üst Alt