Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.568
- 59.142
- 4.758
bu big ass e yüksek dozda ardasilin ve terimsilin şart. bi türlü form grafiği yukselmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakkaten yav şu adamla şu anki hali arası uçurum. Neler yapıyormuş.Geçen bende koydum bu videoyu.Ben hayatımda bu kadar atletizm kaybı yaşayan topçu görmedim.Yaşı 27 iken bitik hale gelmiş bu herif.İnanılmaz.
Hakkaten yav şu adamla şu anki hali arası uçurum. Neler yapıyormuş.
kral paylas ya bi fatih hocayla foto da altındaki yorumlarda messi oldugundan bahsedilsin
TUTANKHOULİ
top oynasın hainin teki yav bu omar geldi yeni kankim falan diye poz veriyodu allah bilir fotografı handa çekmiştir!hayinlik etme belo ile soso iyi arkadaşlar.
memnun musun tutankhtanHerifin vasat gününde bir asistini Babel, bir nizami golünü yardımcı hakem hiç etti. Bu adamın Valencia'daki halinin Galatasaray'da ne işi var zaten. Ölüsüyle bile takımın en iyi 2-3 oyuncusu arasına giriyor her maç herif her türlü.
memnun musun tutankhtan
memnun musun degil misin!Aldığı para abuk ama sahada gösterdiği performans kendisinden beklediğimden çok geride değil.
memnun musun degil misin!