Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 403
Maçı satmış gibi oynadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda Kılınç sola vermeliydi, o da hatalı tercih.
bu ne Allahsiz bu ne
abi bizde biri hangi ayaksa diğerini kullanmamaya yeminli gibi oynamasa vallahi de 2-3 pozisyon fazladan bulacağızBurda Kılınç sola vermeliydi, o da hatalı tercih.
Kılınç çok aptal oynadı ya zaten kaldıramadı maçı.abi bizde biri hangi ayaksa diğerini kullanmamaya yeminli gibi oynamasa vallahi de 2-3 pozisyon fazladan bulacağız
acaba arda yetişemez diye mi düşündü hadi diyelim verdi ardaya biraz sürüp stop yapıp sağa verse yine top ceza sahası çizgisinde kalıyor gibi yeni her türlü iyi şut çeken adam lazımBurda Kılınç sola vermeliydi, o da hatalı tercih.
Üstat bence sağa verdiği pas da çok kötü, hani hem zamanlama hem de hız açısından yanlıştı.acaba arda yetişemez diye mi düşündü hadi diyelim verdi ardaya biraz sürüp stop yapıp sağa verse yine top ceza sahası çizgisinde kalıyor gibi yeni her türlü iyi şut çeken adam lazım![]()
Ardaya vermeliydi dogru. Top gitti yine feghouliyi buldu.Burda Kılınç sola vermeliydi, o da hatalı tercih.
onun konusunda yazmıstım sanırım yüzünden okunuyodu o. takım genelinde bu maça motive olarak değil de stres yaparak çıktık, zaman geçtikçe de mental olarak düzeltemedik bazı şeyleriKılınç çok aptal oynadı ya zaten kaldıramadı maçı.
sağlık olsun transfer sezonu sürerken göstermelik galibiyetlerin iyi olmadığı kanısındayım bu futbolla yenseydik belki transfer kapanırdı gerçi hala kapanabilirde bir umut işteÜstat bence sağa verdiği pas da çok kötü, hani hem zamanlama hem de hız açısından yanlıştı.
Az sağa çekip sola bıraksa %100lük pozisyondu.
Feg de sağa vermek yerine sola sürüp vursa daha iyidi çünkü caner oraya hamle yaptı yani bariz.
Rakip yarı sahada 3 pas yapsak dağılacaklardı ama yapamadık. Taylan ve önündeki herkes bu açıdan kötüydü.onun konusunda yazmıstım sanırım yüzünden okunuyodu o. takım genelinde bu maça motive olarak değil de stres yaparak çıktık, zaman geçtikçe de mental olarak düzeltemedik bazı şeyleri
falcao basak maçında da paslı oyuna katılma açısından iyiydi abi adam fiziken bitik ama kafası basıyo yani diagne varken ilk tercih sebebi olması bu zaten. 2 transfer hakkın olsa hangi mevkilere adam alırdın abi? ben diagne'den hiç memnun değilim falcaoyu yedekleyecek adamın o olması sıkıntı benceRakip yarı sahada 3 pas yapsak dağılacaklardı ama yapamadık. Taylan ve önündeki herkes bu açıdan kötüydü.
Fizik olarak eleştirsem de bir Falcao pas anlarında doğru tercih yaptı.
Valla santrafor olarak ben ikisini de istemiyorum, pivot hareketli birini isterdim.falcao basak maçında da paslı oyuna katılma açısından iyiydi abi adam fiziken bitik ama kafası basıyo yani diagne varken ilk tercih sebebi olması bu zaten. 2 transfer hakkın olsa hangi mevkilere adam alırdın abi? ben diagne'den hiç memnun değilim falcaoyu yedekleyecek adamın o olması sıkıntı bence