#89 Sofiane Feghouli

Bitik.Arap ligi dısında oynayacağı yer yok artık.Ama kapı gibi sözleşmesi var.Yeni selcuk inan hayırlı olsun

Bu sezon kalirsa gelecek sene araplar bile belki bundan uzak kalir. Simdiden postalamak en mantikli sey olur.

Çok sırıtıyor. Bitik Babel bile daha iyiydi bu maçta. Alıp yürüyecek hali yok onu anladık. Bari pasların düzgün olsun be adam.

Fenere teklif edin, Deniz yerine oynar.

Gustavo ve üstüne para veririz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

kaç pozisyonu yedi maaşını karşılayın gönderin ardanın çevirdiği topta koca totosundan ayağını kaldırıp çeviremedi topu kanatta atlet topcu istiyoruz..

acaba arda yetişemez diye mi düşündü hadi diyelim verdi ardaya biraz sürüp stop yapıp sağa verse yine top ceza sahası çizgisinde kalıyor gibi yeni her türlü iyi şut çeken adam lazım :)
Üstat bence sağa verdiği pas da çok kötü, hani hem zamanlama hem de hız açısından yanlıştı.

Az sağa çekip sola bıraksa %100lük pozisyondu.

Feg de sağa vermek yerine sola sürüp vursa daha iyidi çünkü caner oraya hamle yaptı yani bariz.

Üstat bence sağa verdiği pas da çok kötü, hani hem zamanlama hem de hız açısından yanlıştı.

Az sağa çekip sola bıraksa %100lük pozisyondu.

Feg de sağa vermek yerine sola sürüp vursa daha iyidi çünkü caner oraya hamle yaptı yani bariz.
sağlık olsun transfer sezonu sürerken göstermelik galibiyetlerin iyi olmadığı kanısındayım bu futbolla yenseydik belki transfer kapanırdı gerçi hala kapanabilirde bir umut işte

onun konusunda yazmıstım sanırım yüzünden okunuyodu o. takım genelinde bu maça motive olarak değil de stres yaparak çıktık, zaman geçtikçe de mental olarak düzeltemedik bazı şeyleri
Rakip yarı sahada 3 pas yapsak dağılacaklardı ama yapamadık. Taylan ve önündeki herkes bu açıdan kötüydü.

Fizik olarak eleştirsem de bir Falcao pas anlarında doğru tercih yaptı.

yazık. yatarak 2 yıl daha 4.5 ar dan 9milyon eruomuzu götürecek.

kuzey afrika kökenli tek futbolcu istemem bundan sonra.

Rakip yarı sahada 3 pas yapsak dağılacaklardı ama yapamadık. Taylan ve önündeki herkes bu açıdan kötüydü.

Fizik olarak eleştirsem de bir Falcao pas anlarında doğru tercih yaptı.
falcao basak maçında da paslı oyuna katılma açısından iyiydi abi adam fiziken bitik ama kafası basıyo yani diagne varken ilk tercih sebebi olması bu zaten. 2 transfer hakkın olsa hangi mevkilere adam alırdın abi? ben diagne'den hiç memnun değilim falcaoyu yedekleyecek adamın o olması sıkıntı bence

falcao basak maçında da paslı oyuna katılma açısından iyiydi abi adam fiziken bitik ama kafası basıyo yani diagne varken ilk tercih sebebi olması bu zaten. 2 transfer hakkın olsa hangi mevkilere adam alırdın abi? ben diagne'den hiç memnun değilim falcaoyu yedekleyecek adamın o olması sıkıntı bence
Valla santrafor olarak ben ikisini de istemiyorum, pivot hareketli birini isterdim.

Kanatla pasör orta saha alırdım yine de şu takıma öncelik olarak.

Geri
Üst Alt