#89 Sofiane Feghouli

3-4 tane orta şansını hiç etti. Kontra atakları yedi. Sabote etti takımı resmen

Moderatör tarafında düzenlendi:
4'e 2'yi hiç ettiği pozisyonda Belhanda'ya 4 senede ettiğim küfürlerin toplamını 1 dakika içinde duymuş olabilir. Yeteneksiz oyuncu bile bir yere kadar çekiliyor ama umursamaz olanını falakaya yatırmalı.

Sağ kanat için bitik durumda ve bunu hoca göremiyor forvet arkası dışında oynayamaz yada kovun gitsin

Kanatta oynayacak ozellikleri yok artik. Valencia doneminden eser kalmadi. Hizli degil, topu alinca akip gitmiyor, adam eksiltmiyor. Sadece oyun gorusu iyi ve iyi pas yapiyor. 4m kazanan adam bana mac kazandiracak. Koca sezon oyle 2 ay falan iyi top oynamayla olmuyor bu isler. Umarim ilk 11’den kesilir, gidecegi yok cunku.

hocanın ve taraftarın gözünde inanılmaz bir sevgi var. Neden böyle anlamıyorum. Belhanda ne yapsa yaranamıyor ama bu adam çok daha kötü olmasına rağmen hiç ses edilmiyor.

Kendisinin kontratından çıkmamız şart. Daha 2022 sezonu sonunda bitiyor kontratı.

hocanın ve taraftarın gözünde inanılmaz bir sevgi var. Neden böyle anlamıyorum. Belhanda ne yapsa yaranamıyor ama bu adam çok daha kötü olmasına rağmen hiç ses edilmiyor.

Kendisinin kontratından çıkmamız şart. Daha 2022 sezonu sonunda bitiyor kontratı.

Şu an takımda Muslera, Luyi ve son zamanlardaki performansıyla Marcao hariç kimseye taraftarın yoğun bir sevgisi olduğunu sanmıyorum. Galatasaray taraftarını diğer şakşakçılardan ayıran da budur zaten. Bu takımın içinde son 3 yılda 2 şampiyonluk kazanan çok adam var ama hemen hiçbirinin taraftarca kabullenilmesi şampiyon apoletli sporcu seviyesinde değil. Gönülsüz oynadıklarını, maç seçtiklerini ve kazandıkları paranın karşılığını ver(e)mediklerini taraftar da biliyor. Belhanda pozisyon olarak daha çok topla oynayıp daha çok sorumluluk alma durumunda olduğu için taraftarın gözüne daha kötü geliyor olabilir de Feghouli'nin de en azından benim gibi taraftarların gözünde çok yukarılarda olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Şu an takımda Muslera, Luyi ve son zamanlardaki performansıyla Marcao hariç kimseye taraftarın yoğun bir sevgisi olduğunu sanmıyorum. Galatasaray taraftarını diğer şakşakçılardan ayıran da budur zaten. Bu takımın içinde son 3 yılda 2 şampiyonluk kazanan çok adam var ama hemen hiçbirinin taraftarca kabullenilmesi şampiyon apoletli sporcu seviyesinde değil. Gönülsüz oynadıklarını, maç seçtiklerini ve kazandıkları paranın karşılığını ver(e)mediklerini taraftar da biliyor. Belhanda pozisyon olarak daha çok topla oynayıp daha çok sorumluluk alma durumunda olduğu için taraftarın gözüne daha kötü geliyor olabilir de Feghouli'nin de en azından benim gibi taraftarların gözünde çok yukarılarda olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

valla özellikle sosyal medyada falan hiç böyle eleştiri aldığını, daha doğrusu belhanda seviyesi eleştiri aldığını görmedim. Çoğu zaman casper gibi oyundan komple yok oluyor. Belhanda yine deniyor,risk alıyor.

Daha önce de söyledim; Geçtiğimiz 3 sene genel performanslarına bakarsak Belhanda çok daha fazla katkı vermiştir.

İlk iki sene sezonun çoğunda etkisiz olmasına, defansa hiç gelmemesine rağmen kritik maçlarda ofansif olarak 2. Vitesten 3’e geçerek ligin içinden geçmişti.

Mariano ile çok uyumlu, iyi işler yapmıştı.

Geçen sezonu ise tamamen birinci viteste geçirdi. Arda nasıl fiziken futbolu bırakmıştır diyorsam Feghouli de fiziki olarak bitik bir oyuncu. Kendine iyi bakmadığını veya iyi çalışmadığını görmek için fitness hocası olmaya gerek yok.

İyi durumda bir Feghouli bu takımı yukarı taşır. Ama kötü fizikli bir Feghouli çekilmez.

Defansif olarak zaten zavallı beklerimizi iki üç ofansçıya karşı tek bırakıp hep analarını ağlatıyordu artık geçen seneden beri ofansif olarak da takımın tüm ataklarının içine ediyor.

Beyni ile ayakları arasında ciddi uyumsuzluk var. Amatör de olsa futbol oynamış biri olarak bu durumun fiziki olarak hazır olunmadığı zamanlarda olduğunu biliyorum.

Bonservis alınmasa bile mümkünse yollanması taraftarıyım. Maaşı anormal yüksek katkısı net eksi.

valla özellikle sosyal medyada falan hiç böyle eleştiri aldığını, daha doğrusu belhanda seviyesi eleştiri aldığını görmedim. Çoğu zaman casper gibi oyundan komple yok oluyor. Belhanda yine deniyor,risk alıyor.

Daha önce de söyledim; Geçtiğimiz 3 sene genel performanslarına bakarsak Belhanda çok daha fazla katkı vermiştir.

Doğrudur, özellikle de Avrupa'da. 2 sene önceki vasat ŞL grubunda tüm takım dökülürken Schalke deplasmanında filan tek Belhanda fark yaratacak işler yapabiliyordu. Dediğim gibi biraz pozisyonel bir durum var, biraz da aykırı bir tip olması Belhanda'yı daha taşın altına götürüyor olabilir. Bu keltoş tam orta yolcu.

Ali Yavuzu koyun bunun yerine , güreşsin çabalasın , daha faydalı olur.
Rakip önlem aldığında çekilmez bir hal alıyor.

4 milyon euroluk oynamiyor kesin. Yalniz takimin acik ara en iyi ofansif orta saha olacak ozellikli adami. Koy 10 numaraya oynasin. Teknigi Belhanda fakirinden bir kac isik yili ilerde, Arda’dan asagi degil. Sut tehditi Feghouli’de var, Arda ve Belhanda’da yok. Hem Hajduk’a hem sikecilere iki saglam gol atti ofsaytla kesilmis olsalar dahi. Emre yada Ogulcan oynasin sagda. Hatta hoca Belhanda’sini dahi koyabilir saga.

sneijderin yollanmasının sebebi sayılıyor, sırtında onun numarası var ve yüksek maaş alıyor.

son öncül hariç feguliden ayrıldığı noktaların özeti bu.
taraftarın önyargısını ilk geldiği zaman -8 haftalık tudor periyodu- dâhi kıramadı. haliyle kötü&vasat performansı ile tavan yaptı bu tersine rüzgar.

feguli ismen ve kariyer olarak istenen isimdi; bizde geçirdiği süreçte, 80 dakika sahada hayaleti oynar, bekine yardım etmez, önüne gelen %100lük 3-4 pozisyondan birini gole çevirir, taraftarın sevgilisi olur(du). Şu an bunları da yapmıyor. İsteksizlik vurdumduymazlık tavan, garantisi var çünkü 2 sezon daha.

şu takımda en sevmediğim, ifrit olduğum tiptir kendisi ve bunun ırkıyla bi alakası yok.

sneijderin yollanmasının sebebi sayılıyor, sırtında onun numarası var ve yüksek maaş alıyor.

son öncül hariç feguliden ayrıldığı noktaların özeti bu.
taraftarın önyargısını ilk geldiği zaman -8 haftalık tudor periyodu- dâhi kıramadı. haliyle kötü&vasat performansı ile tavan yaptı bu tersine rüzgar.

feguli ismen ve kariyer olarak istenen isimdi; bizde geçirdiği süreçte, 80 dakika sahada hayaleti oynar, bekine yardım etmez, önüne gelen %100lük 3-4 pozisyondan birini gole çevirir, taraftarın sevgilisi olur(du). Şu an bunları da yapmıyor. İsteksizlik vurdumduymazlık tavan, garantisi var çünkü 2 sezon daha.

şu takımda en sevmediğim, ifrit olduğum tiptir kendisi ve bunun ırkıyla bi alakası yok.

feghouli daha transfer olduğu dönem ligin en iyi oyuncusu olur demiştim. Valencia döneminde kendisinin hastasıydım ama 2018-19 sezonu ikinci yarısı hariç hiç o bekleneni veremedi.

Belhanda'ya daha fazla bonservis verildi, o da etken olabilir elbette.

Bunun ve Ardanın yerine Kerem ve Ali Yavuz oynasa en az bunlar kadar katkı verirdi. Ama yok, biz prens Arda beyefendi hazretlerini ilk 11’de oynatmak uğruna bile Emre Kılınçı orta saha da oynatıyoruz.

Hoca bu inadından artık vazgeçmesi lazım.

Geri
Üst Alt