Berkant Yasa
10 Numara!
- 29 Mayıs 2012
- 12.789
- 860
- 1.788
Yetenekli ama çalışmıyordan yetenekleri sorgulanan ama çalışmayana evrildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocanın ve taraftarın gözünde inanılmaz bir sevgi var. Neden böyle anlamıyorum. Belhanda ne yapsa yaranamıyor ama bu adam çok daha kötü olmasına rağmen hiç ses edilmiyor.
Kendisinin kontratından çıkmamız şart. Daha 2022 sezonu sonunda bitiyor kontratı.
Şu an takımda Muslera, Luyi ve son zamanlardaki performansıyla Marcao hariç kimseye taraftarın yoğun bir sevgisi olduğunu sanmıyorum. Galatasaray taraftarını diğer şakşakçılardan ayıran da budur zaten. Bu takımın içinde son 3 yılda 2 şampiyonluk kazanan çok adam var ama hemen hiçbirinin taraftarca kabullenilmesi şampiyon apoletli sporcu seviyesinde değil. Gönülsüz oynadıklarını, maç seçtiklerini ve kazandıkları paranın karşılığını ver(e)mediklerini taraftar da biliyor. Belhanda pozisyon olarak daha çok topla oynayıp daha çok sorumluluk alma durumunda olduğu için taraftarın gözüne daha kötü geliyor olabilir de Feghouli'nin de en azından benim gibi taraftarların gözünde çok yukarılarda olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.
valla özellikle sosyal medyada falan hiç böyle eleştiri aldığını, daha doğrusu belhanda seviyesi eleştiri aldığını görmedim. Çoğu zaman casper gibi oyundan komple yok oluyor. Belhanda yine deniyor,risk alıyor.
Daha önce de söyledim; Geçtiğimiz 3 sene genel performanslarına bakarsak Belhanda çok daha fazla katkı vermiştir.
sneijderin yollanmasının sebebi sayılıyor, sırtında onun numarası var ve yüksek maaş alıyor.valla özellikle sosyal medyada falan hiç böyle eleştiri aldığını, daha doğrusu belhanda seviyesi eleştiri aldığını görmedim. Çoğu zaman casper gibi oyundan komple yok oluyor. Belhanda yine deniyor,risk alıyor.
Daha önce de söyledim; Geçtiğimiz 3 sene genel performanslarına bakarsak Belhanda çok daha fazla katkı vermiştir.
sneijderin yollanmasının sebebi sayılıyor, sırtında onun numarası var ve yüksek maaş alıyor.
son öncül hariç feguliden ayrıldığı noktaların özeti bu.
taraftarın önyargısını ilk geldiği zaman -8 haftalık tudor periyodu- dâhi kıramadı. haliyle kötü&vasat performansı ile tavan yaptı bu tersine rüzgar.
feguli ismen ve kariyer olarak istenen isimdi; bizde geçirdiği süreçte, 80 dakika sahada hayaleti oynar, bekine yardım etmez, önüne gelen %100lük 3-4 pozisyondan birini gole çevirir, taraftarın sevgilisi olur(du). Şu an bunları da yapmıyor. İsteksizlik vurdumduymazlık tavan, garantisi var çünkü 2 sezon daha.
şu takımda en sevmediğim, ifrit olduğum tiptir kendisi ve bunun ırkıyla bi alakası yok.
lazio falan istiyo diyolardı noldu acaba
@Ibrahim Özveren abimizi iceri almislar artik okuyosa hakkini helal etsin o fake gol haberine adini gormeden saliseler icinde fena kufurler savurdum baktim ibrahim abi!!!
sosyal bi deney yapiyodu muhtemelen freud reis