#89 Sofiane Feghouli

1 ay menüde hurma ve çorba olmak kaydıyla oruç tutturulmalı belini döndüremiyor kilodan . Neden oruç tutturulmalı derseniz performansı maksimum oluyor oruçluyken

.FLAŞ FLAŞ FLAŞ o top hala kayip, sakinlere soruldugunda herkesde bir cekimserlik mevcut, kimine göre gökten inen bu top geri göge yükseldi, bu esrarengiz olay nasil sonuclanacak? o top bulunabilecekmi? feghoulinin tügler ürperden şutunun cevabini herkes merakla takip ediyor.

Omar bu arkadaşı yukarı çeker dedim tam tersi oldu , Omar bindiriyor pası buna veriyor bu taylana dönüyor ve bu olay sürekli yaşanıyor.

İki yıl önce yazdıklarım geçmiş mesajlar da duruyor.Bu herife bu paraları vermek hainliktir bu kulübe ihanettir defalarca yazdım ama defalarca da linç yedim bu futbolcumsu herifi eleştirdiğim için. Üç beş ergen kendini bilmez tiye alıyordu bugün onlar benden çok eleştiriyor.

Geldiği günden bu güne hangi zorluk seviyesi yüksek maçta hah iyi oynadı şunu yaptı bunu etti diyebildik.Başakşehire bir gol attı şampiyonluk maçımızda başka da bişey yok.

Biz geçen yıl şl de boşunamı rezil olduk düşünün tek golümüzü atan adem büyük asistini yapan ömer bayram ama bu keltoş 4 milyon euro alıyor

Sağ kanada kütük koysam şu galatasaray da senede 3-4 top çarpar gol olur bunu büyük futbolcu sanıyorlardı bir kaç gol attığı için ama gol attığı takımlar da genelde kasımpaşa kayserispor gibi defansif açıdan sıkıntılı ve düşük seviye takımlar

Ama hatanın yanlışın büyüğü hocada bunu ısrarla takımda tutup ısrarla oynatıp hem kendisinin hem de kulübün kaderiyle oynuyor ve sonuç ortada

Bunun yerine forma bekleyen yunus akgün,kerem,ali yavuz var yazık değil mi bu çocuklara keşke onlardan biri oynasaydı bunun yerine gerçekten elenmek zoruma gitmezdi en azından bir genç oyuncu kazanmış olurduk belki de

bu ligde bundan daha kötü olan bi futbolcu yok f/p olarak bakıldığı zaman. kaç senedir izliyorum bu keli, vallahi bıktım cidden yeter. kadrodan hoca bunu çekmeyeceğine göre sakatlanması en hayırlısı olur. hiçbir sporcu için böyle birşey istenmez ama bu kel için yapacak birşey yok.

bu adamın oynadıgı maçları izlememe kararı aldım foruma girip skora bakarım o kadar

Nefret ediyorum, bu kadar.

Çok şey yazıp siliyorum çünkü hiç bir şey değişmiyor.

Nefret ediyorum ve hayatım boyunca bu adamdan nefret edeceğim.

Defol lan kel!Geçen sezondan beri en büyük haterın oldum.

Şu adam koşu yapınca kaplumbağa, çalım atınca da yengeçler aklıma geliyor nedense

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt