#89 Sofiane Feghouli

sakatlanma ulan bir daha vicdansız ihtiyacımız var sana görmüyo musun?!

Kanat mevkisindeki verimliliğini yitirmiş topçu.

Sene sonu elveda denmeli maalesef

Sağ iç oynasa Gedson ya da Kılınç kesilecek.

Sağ kanat oynasa Arda kesilecek.

İşler karışacak gibi.

Elimizde muadili olmayan tek adam da Feghouli. Motive edersek dönemeçler kolay geçilir.

Diğer kritik ve muadili olmayan da Yarrachi, o da bir an önce dönmeli.

Sağ iç oynasa Gedson ya da Kılınç kesilecek.

Sağ kanat oynasa Arda kesilecek.

İşler karışacak gibi.

Elimizde muadili olmayan tek adam da Feghouli. Motive edersek dönemeçler kolay geçilir.

Diğer kritik ve muadili olmayan da Yarrachi, o da bir an önce dönmeli.
Feghouli ile Arda’nın aynı anda sahada olmaması gerekiyo ya bence o yüzden sağ kanat daha mantıklı gibi

Mostafa ve Marcao’da çok önemli yav kalan maçlarda kesinlikle kaybetmememiz gerekiyo bunları.

Kral döndüğü gibi sağ içe monte edip hücum gücümüzü 1 tık daha yuksrıya çıkarmalıyız. Sağ kanatta yedlinle beraber hiç olmazlar gibi. Hücumda sıkıntı yaşamazlar da geri dönüşlerde aşırı sıkıntı yaşar o kanat.

Feg ve Gedson dönüşümlü oynamalı
Emre de Kerem de şu halleriyle kesilmez , kesilmemeli.

Kendisi ve oğulcanda döndüğünde hem çok hemde iyi saha içi opsiyonlarımız olacak

İlk etapta hoca bence şunu dener

kuru-emre-gedson-feghouli
Taylan

sonra yedlinle feghoulinin savunmada aksadığını görünce oraya nasıl şekil verir bilemiyorum. Emreyi sağa çekip belki feghouliyi içe atar ama öyle de emrenin verimi düşüyor​

Derbiler harici as diyeceğimiz bi kadro olmayacak bence her maç kadroda değişikliklerde hem kağıt üstünde hemde maç içinde değişecek

beni sevindiren bi durumda şimdi sakatlıklar,koronalar,abuk subuk cezalar kalmayınca hiçbir oyuncu sakatlandım yea,oynamıyımde değerimi anlasınlar yea yapamayacak

Kazanıyoruz ama bu herif olmadan takım hucumda kafası kesik tavuk gibi.Kalan maçların hepsinde sağlıklı olmalı.Özellikle anadolu maçlarında.

Geri
Üst Alt