#89 Sofiane Feghouli

Hocanın kararı ne olacak çok merak ediyorum.
İki sezondur ilk dönem yatıp ikinci dönem kendini göstermeye çalışıyor. Bu sezon ikinci dönem de içine etmiş görünüyor.
İnşallah gönderilir Belhanda ile beraber

Saglık olsun reyis gozumde halen buyuk topcudur
2386.jpg

Gönderin gitsin. Bir de ihtarname çekmiş kulübe.
Şu saatten sonra takımda tutmak mantıksız

bu arap da diğer arap gibi bonservisi verin gideyim diyormuş.
ya eşek gibi para kazandırır ya da sabahın beşinde istanbulun ücra köşelerinde bir halı sahaya idmana gider.

başkan olsam yemin ederim şu iki araba rüştü tarifesi yapardım. nefretlik tipler

insallah masallah elhamdulilah ile 3 sene bizi sömürdün. keyfin gelince oynadin. uza paragöz herif

git araplari sömür

Defol git bu takımdan.
Her sezonun ilk devresi yatış modunda geçirmene rağmen taraftar hep arkanda durdu.

Geçen 2 sene Son kuruşuna kadar primler dahil tüm paranı aldın.

Buna rağmen kulübe ihtar çekip hamsi maçında arkadaşlarını yüz üstü bıraktın.
Hepsinin para için olduğunu düşünüyorum

-------------Oğulcan--falcao---------

Sportif direktör:Fatih İbradi
Yardımcı Hoca: Selçuk

al sana VİZYON
al sana DİP NOKTA
al sana EVLAT
al sana OYUNDAN ZEVK
al sana GAZ...!!

arkanda ft baban var istediğin gibi maçların içine edebilirsin çık bu hafta da gör kırmızıyı baban diğer maç oynatsın seni

Ya bu mariano birde belhanda hafta içi para. muhabbeti haberleri çıkmadı mi. Belhandanin kankasi olan o kel yaptığı haber üzerine hala üçünü oynatip birini 90+ oyunda tutarak müthiş ders verdik gibi durmakta.

ayrıca bilader zorla futbol oynayacaksan uza, hatta ne olursa olsun uza. Lremier loigden bir kurban bulur menajerin sana

kaliteli adam , takımda kalmalı.
belhanda gitsin , feg sözleşmesini tamamlasın.

kaliteli adam , takımda kalmalı.
belhanda gitsin , feg sözleşmesini tamamlasın.
3 ay oynayacağı top için 4 milyonu cukkalasın sonra. Kafasına göre adam tekmelesin oyundan atılsın hiç umrunda değil. Para hesabına banko yatıyor çünkü, yatmazsa da bi ihtarname daha çeker nolacak.

Geri
Üst Alt