#89 Sofiane Feghouli

Sen değil, seni hiç bir zaman fiziki olarak fit duruma getirmeyen, özellikle bu sene 5 dakika oynamayı hak etmediğin halde her maç 90 dakika oynatan Fatih Hoca suçlu.
Hadi oradan derler adama!

Yıllık garanti ücreti 3.800.000 euro olan sözleşmeli futbolcuyu hoca oynatıyor diye suçlanamaz!

Hadi oradan derler adama!

Yıllık garanti ücreti 3.800.000 euro olan sözleşmeli futbolcuyu hoca oynatıyor diye suçlanamaz!
Argümanın harika. Çok zeki biri olduğun belli.

O adama 3.8 milyon Euro’yu ben verdim, satma fırsatı varken satmadım, forma sokamadım, takım ile olduğu gibi kendisini de fiziksel olarak üst seviyeye getiremedim, üç senedir disiplinli oynatamadım, pozisyonunu korumasını sağlayamadım, özellikle bu sezon sıfır katkı verdiği halde her maç oynattım.

Bana hadi oradan demek hakikaten mantıklı.

De geç...

Tehlikeli herif. Belhanda yeteneksizin önde gideni, çok iyi niyetli de değil eyvallah. Bunda hala yetenek var ama ya kininden ya da bencilliğinden çok pozisyonu piç ediyor. Adem'in pasında 20 metre gözledi Saracchi'yi, yine de göz göre göre kaleye vurmayı tercih etti. Takımın zaten % 90'ı yetenek özürlüsü, geri kalanı da bunun gibi kendine oynayınca ortaya dandik ligde 6.'lıktan iyisi çıkmıyor tabii.

Belhanda’dan bile daha nefret ettiğim adam şu anda. Bilerek yine maçı sattı bugün.
Bugün bedelsiz yollarsak bile 9 milyon kazanmış oluruz.

Argümanın harika. Çok zeki biri olduğun belli.

O adama 3.8 milyon Euro’yu ben verdim, satma fırsatı varken satmadım, forma sokamadım, takım ile olduğu gibi kendisini de fiziksel olarak üst seviyeye getiremedim, üç senedir disiplinli oynatamadım, pozisyonunu korumasını sağlayamadım, özellikle bu sezon sıfır katkı verdiği halde her maç oynattım.

Bana hadi oradan demek hakikaten mantıklı.

De geç...
Satma fırsatı mı? Kim nerede ne teklif etmiş? Hoca ne zaman kabul etmemiş?

Hoca mı verdi 3.8 milyon euro? Forma sokamamış, şampiyonlukta payı yok muydu geçen sene?

Benim çok zeki olduğum konusunda soru işaretleri olabilir, fakat senin cahil olduğun konusunda benim en azından soru işaretlerim yok.

Maçı tamamlamadı ama yine de neredeyse 90 dakika sahadaydı. Hocaya selamlar.

Sözleşmesinin bitmesine 2 yıl daha var. 8 milyon euromuzu daha hiç edecek. Hiç bir yere gitmez. Dünyanın en rahat kulüplerinden birinde ve zenginler için dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyor. Bu hayatı bırakmak için aptal olmak lazım.

Taraftarların ve en büyük taraftar diye bildiğimiz Fatih Hocanın aslında bir çok sözünün ne kadar havada kaldığını bize en iyi gösteren oyuncu kendisi.

" Gs nin parasını kendi paramız gibi korumalıyız" deniyo ama hala 3 sezonda bırakın Galatasarayın yıldızını, 11 oyuncusu olabilecek performansı max 5-6 ay gösterebilen bir oyuncu el üstünde tutunabiliyo. Neden çünkü arkadaşın ispanyol klası varmış , diger araptan 1 tık daha fazla katkı vermiş.

Bu saatten sonra altyapı yada transfer önemli değil kadromuza eklenicek yada çıkarılacak herhangi bir oyuncu için keskin çizgilerle belirlenmiş standartların ve kriterlerin belirlenmesi ve bunların açıklanabildigi kadarıyla taraftara açıklanması gerekiyor. Ancak bu şekilde yeni soygunlarin , verimsiz topcularin önüne geçebiliriz.

Gerçi biz EmreÇ ' yi falan alıyoruz o yüzden dişimizi sıkıp şaklabanlıgı izlemeye devam etcez galba.

Geri
Üst Alt