#89 Sofiane Feghouli

ya kardeşim nerden biliyorsun hocada olduğunu bu adama teklif dahi gelmiyor belki yıllık 5 veren dursunda suç yok da tüm kabahat hoca da mı
Almayaksin o zaman kadroya. Sezon bittiginde oturup konusacaktin seni gelecek sezon takimda dusunmuyoruz diye. Bizim beceriksizler bunu bile yapamiyor. Mal gibi teklif bekliyorlar yollamak icin ama bok gelir.

200 metre sprint atamaz..Bitik bir kondisyonu var.Burasini katar sanmasi bormal cunku bu haliyle bile forma veren var.Bu degil buna forma veren burayi katar yapiyo

Almayaksin o zaman kadroya. Sezon bittiginde oturup konusacaktin seni gelecek sezon takimda dusunmuyoruz diye. Bizim beceriksizler bunu bile yapamiyor. Mal gibi avrupa’dan teklif bekliyorlar yollamak icin ama bok gelir.
e kardeşim bunun gs lehine olan tarafı nedir oldu olacak kadro dışı bırakalım öyle kolay değil yıllık 5 alan futbolcuyu satmak

Cok guzel kufur ettim bu arkadasa. Fener macinda da, bu macta da. Baya derin, tarihsel kufurler vardi.

Bunun karşısındaki bekler terlemiyor bile başka yoruma gerek yok

ilk devre taç çizgisinin orda topu kontrol etti arkadaşlarını süzdü alanına baktı tak diye rakibe pas attı orda patlattım ben
şutuna hiç gitmiyorum zaten
ulan feg ana bacı kaydım mac boyu ama güldürmedin değil

Kesinlikle kesik yemeli vurdum duymaz oynuyor Sekidika olmadı Kerem'e şans verilmeli bundan kötü olmaz

Feghouli, son 5 maçta 2 kez sprint atıp 1 kez dikine çalım atabildi. (A Spor)

bi git allaşkına bi git ya

Bu futbolcuların gönderilememesi net olarak yönetim beceriksizliği. Git bi menejere veya menejer şirketine de ki bu adamı satın paranın yarısı sizin olsun. Anında 10 teklifle karşına gelirler. Ama gerçekten çok beceriksiz insanlar yönetiyor kulübü. Başkanın iyi niyetinden şüphem yok ama acemi ve yeteneksiz net olarak...

İlk geldiği sezon karabuk,antalya gibi bos beles maçlarda istatistik kasarak fakirin guilanosu oldu,taraftar 3 kurusluk istatistiklerine tav oldu bunun.

2.sezon harbi tav oluncak bi top oynadı 2 ay falan.

3.sezon yine berbat perfonmans,covidden once sivas dışında yine basit takımlara,oturmus takımın avantajıyla nispeten iyi maçlar.

Bu sezon futbolu birakmis sonunda.

Diger arap maliyetine ragmen cok az heyecan yaratan bi topcuydu. Yalnız bu adam resmen hayallerimizle oynadı. Skandal

2 sene daha bu ahlaksıza 4.5 er milyon eurodan 9 milyon euro para vericez!!

ulan dursun ulan dursun!!

Bu kulübe bi daha kuzey afrikadan topçu isteyen, alan herkes düşmanımdır.

Geri
Üst Alt