- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
ne güzel2 sezon sürer![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne güzel2 sezon sürer![]()
otostop çekse araba almaz bunu 2 sene daha bizle2 sezon sürer![]()
şuan 2 yıllık sözleşmesi var 10 milyon bayılalım mı?
feghoulinin kabul edeceğini sanmıyorum maaşına karşılık bonservisini alacağını. alacağı maaş gideceği takımda 1 milyonu geçmez araplara gitse maks 2 verirler herif bitik.
Düşünsene 2 sene yürüyorsun. Ve döndüğünde hesabında seni bekleyen ekstra 8 milyon oluyor.otostop çekse araba almaz bunu 2 sene daha bizle![]()
euro 15 falan olur bi de 2 senedeDüşünsene 2 sene yürüyorsun. Ve döndüğünde hesabında seni bekleyen ekstra 8 milyon oluyor.
Belhanda daha iyi bence de. Ama belhanda da kötü oynadığı zaman mac kaybettiriyor. Genel tepki belhanda ya olduğu için eksiği yok buda en az onun gibi anlamında diyorum.yav yürü git belhandadan eksiği yokmuş belhandanın tek bacağı bundan 3 kat topcu
o zaman öyle demiceksin rtaşBelhanda daha iyi bence de. Ama belhanda da kötü oynadığı zaman mac kaybettiriyor. Genel tepki belhanda ya olduğu için eksiği yok buda en az onun gibi anlamında diyorum.
Mümkünse ikisi de gitsin. Belhanda da çok istikrarsız bir oyuncu. Maalesef kaldıramıyoruz artık. Belhanda yi fegholoui den daha çok sevme nedenim daha mücadeleci bir oyuncu. Feghouli g...tü başı salıp yatıyor uzun süre..o zaman öyle demiceksin rtaş
belhanda gideceğine feg gitsin diyeceksin
Vuracağın topa oturayım.
Yine de 2. yarıda Belhanda-Omar'la yaptığı üçgenlerle tehlikeye ramak kala ataklarımızda payı var keltoşun. Kıçı kalkmasa da kalitesiyle fark yaratmaya en yakın oyuncu ne yazık ki takımda, o yüzden kesilme ihtimalini görmüyorum pek. Bugün hem o, hem de Belhanda çıkınca da iyice beyinsizler ordusu gibi bir şey olduk sahada. Mecbur oynayacak ve yarı küfür yarı alkış devam edeceğiz. Kaderimiz bu.
Ya abi bırakverdiği 1 ise göturduğu 10. Rezalet oynuyor.Takıma sadece zarar veriyor.
Geldiginden beri adam gibi oynadigi mac 10u gecmezki (Valencia performansini baz aliyorum). Evet sampiyon oldugumuz yillarda bileBu zibidiyi oynatmıyor diye hocaya sayanlar şimdi oynatıyor diye saydırıyor.. geldiğinden beri ısınamadım buna.. küfrettiğimiz Belhanda’nın çeyreği kadar takım aidiyeti yok bu adamda
Oyuncuların geçmişiyle işi olmaz bizim takımın biz bu adamların geleceklerine yatırım yaptık renkdaş ...bir kanat feghouili öbür kanat babel,arda tam halı saha veteranlar topçusu 3 ü de acunun turnuvada muazzam iş yaparlar
ama seviyenin bi tık yükseldiği böyle maçlarda hemen foyaları ortaya çıkıyor işte