#89 Sofiane Feghouli

Kuzey afrikalilardan bir cacik olmaz, kodumun berberisi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

şuan 2 yıllık sözleşmesi var 10 milyon bayılalım mı?

feghoulinin kabul edeceğini sanmıyorum maaşına karşılık bonservisini alacağını. alacağı maaş gideceği takımda 1 milyonu geçmez araplara gitse maks 2 verirler herif bitik.

1senelik maasi verirsek gider bence

Ali yavuz kaç kurtar oğlum kendini bu herif ve babel geleceğini yiyor senin

yav yürü git belhandadan eksiği yokmuş belhandanın tek bacağı bundan 3 kat topcu
Belhanda daha iyi bence de. Ama belhanda da kötü oynadığı zaman mac kaybettiriyor. Genel tepki belhanda ya olduğu için eksiği yok buda en az onun gibi anlamında diyorum.

Belhanda ile bu herifi karşılaştırmak hata.Belhanda futbolcu ( iyi veya kotu ). Bu adamı ise futbol çoktan bırakmış.İlk geldiği sezon da böyleydi.İki dandik maçta istatistik yaptı diye havalandırdık.Hakkını yemeyelim o ikinci şampiyonluğun son kısmında baya top oynadı.

o zaman öyle demiceksin rtaş
belhanda gideceğine feg gitsin diyeceksin
Mümkünse ikisi de gitsin. Belhanda da çok istikrarsız bir oyuncu. Maalesef kaldıramıyoruz artık. Belhanda yi fegholoui den daha çok sevme nedenim daha mücadeleci bir oyuncu. Feghouli g...tü başı salıp yatıyor uzun süre..

Vuracağın topa oturayım.

Yine de 2. yarıda Belhanda-Omar'la yaptığı üçgenlerle tehlikeye ramak kala ataklarımızda payı var keltoşun. Kıçı kalkmasa da kalitesiyle fark yaratmaya en yakın oyuncu ne yazık ki takımda, o yüzden kesilme ihtimalini görmüyorum pek. Bugün hem o, hem de Belhanda çıkınca da iyice beyinsizler ordusu gibi bir şey olduk sahada. Mecbur oynayacak ve yarı küfür yarı alkış devam edeceğiz. Kaderimiz bu.

Vuracağın topa oturayım.

Yine de 2. yarıda Belhanda-Omar'la yaptığı üçgenlerle tehlikeye ramak kala ataklarımızda payı var keltoşun. Kıçı kalkmasa da kalitesiyle fark yaratmaya en yakın oyuncu ne yazık ki takımda, o yüzden kesilme ihtimalini görmüyorum pek. Bugün hem o, hem de Belhanda çıkınca da iyice beyinsizler ordusu gibi bir şey olduk sahada. Mecbur oynayacak ve yarı küfür yarı alkış devam edeceğiz. Kaderimiz bu.

Ya abi bırak :) verdiği 1 ise göturduğu 10. Rezalet oynuyor.Takıma sadece zarar veriyor.

bir kanat feghouili öbür kanat babel,arda tam halı saha veteranlar topçusu 3 ü de acunun turnuvada muazzam iş yaparlar
ama seviyenin bi tık yükseldiği böyle maçlarda hemen foyaları ortaya çıkıyor işte

Ya abi bırak :) verdiği 1 ise göturduğu 10. Rezalet oynuyor.Takıma sadece zarar veriyor.

Kim zarar vermiyor abi takıma? Bek, kanat, orta saha, santrafor, işin kısası Taylan ve tandem hariç kimin götürdükleri getirdiklerini dengeliyor? Elinde hala işlenebilir kalite varsa kullanmak durumundasın. Ben artık Falcao, Babel'den tamamen ümidi kestim ama Feghouli'nin her şeye rağmen fark yaratabilecek tekniğe sahip olduğuna inanıyorum, bitik Arda için de geçerli aynı şey. Ayrıca Feghouli'nin hiçbir şey yoksa 4 yıldır posası çıkmış bu takımda başka hiçbir hücumcunun sahip olmadığı bir telepatik iletişimi var Belhanda'yla. Bazen bu ikisi olmasa pozisyona giremeyeceğiz resmen. Giderse gider ayrı mesele ama Kılınç'ı da gördük sağ çizgiye yapışınca. Feghouli'den iyisi yok şu an elimizde ne yazık ki.

Bu zibidiyi oynatmıyor diye hocaya sayanlar şimdi oynatıyor diye saydırıyor.. geldiğinden beri ısınamadım buna.. küfrettiğimiz Belhanda’nın çeyreği kadar takım aidiyeti yok bu adamda

bir kanat feghouili öbür kanat babel,arda tam halı saha veteranlar topçusu 3 ü de acunun turnuvada muazzam iş yaparlar
ama seviyenin bi tık yükseldiği böyle maçlarda hemen foyaları ortaya çıkıyor işte
Oyuncuların geçmişiyle işi olmaz bizim takımın biz bu adamların geleceklerine yatırım yaptık renkdaş ...

Son kredisini de dün akşam bitirdi.
Şener'den sağ açık yapsaydık bu kadar kötü oynamazdı. En azından yetenekleri dahilinde haddini bilerek oynardı. Verkaç falan yapar, koşar, çalışır takıma ucundan faydalı olmaya çalışırdı.

Geldiği günden dün akşama kadar Süper Lig'in en iyi orta sahası olduğunu ve sezon içinde Feghouli'ye çok ihtiyacımız olduğunu sürekli dile getiriyordum. Fakat dün öyle bir hayal kırıklığı oldu ki, sanki dolan bardak taştı Feghouli ile ilgili.

Yazık. Bu kadar yetenekli bir adam ne halde.

Geri
Üst Alt