#89 Sofiane Feghouli

O Pas oyunu Belhandayla hic olmaz ne kreatifligi var ne düzgün Pas oyunu.
Birde sirtini dönüp maci sogutmasi yokmu birde top kayiplari, dedigin gibi gedson oynar ins. Bundan sonra.
Ama emin deglim evlat meselesinde iste.
Şu haliyle bence de olmaz. Solak bir playmaker olsa iyi olurdu sol içte.

Mohamed ile birlikte oynayacağı maçı izlemek için sabırsızlanıyorum. Feghouli takımımızda ki en iyi servisçi. Hele diri bir Mariano olmuş olsaydı off Momo kalan maçlarda 15 tane atardı en az.

Takımda sabırım en çok kazanan 3 oyuncudan bir ama bu sene daha hiç bir katkı vermedi

İlk devre müsait pozisyonda saçma vuruşlarla bariz kaçan goller
Uzun bir süredir de sakatlık derken bu sene ortada hiç yok

Kalan maçlarda da katkı vermeyecekse 3’e 5’e bakmadan zarardan kurtulmak için göndermek lazım

Kerem - Kuru için mi diyorsun? Uzun vadede olabilirler Kerem eğer kreatif ve pas yönünü geliştirirse.

Şu an için yeterli değil. Kuru ise tipik kanat forvet, hazırlayıcı özelliği yok o yüzden ya santraforla ya da kanat oyuncusuyla dengelenmeli ya da orta sahalar çok kreatif olmalı ama o da yok.
bence onyekuru'nun ters tarafında klasik bir kanat olmalı mutlaka. aksi halde hücum güdük kalacak büyük oranda. dediğin gibi onyekuru hazırlayıcı değil.

iki hızlı oyuncu tutmaz önermesine de katılmıyorum.

evet biz onyekuru ve rodrigues ile yapamadık ama hoca bunları hep ters oynattı. onyekuru'yu sağda, rodri'yi solda kullandık. ikisi de tam tersi bölgelerde etkili oluyorlardı. rodrigues biraz skorer oynayınca sürekli solda oynatmaya başladı ft. aslında bizdeki en etkili dönemi tudor'un onu sağda oynattığı dönemdi.

artık bu sezon için yapacak bir şey yok ama sonrası için transferde sağ öne top sürebilen, çalım atabilen, ayağına top isteyip etkili olabilecek bir herif bulursak hücumun sıkışmasının önüne geçebiliriz biraz.

tabi merkeze de mutlaka bir tane pasör bulmak lazım. feghouli bu role kaydırabilir belki.

Son düzenleme:
Sağ kanatta oynarsa o taraf defansif olarak baya zaafiyet yaratır ki bunu baya deneyimledik. Ruh gibi dolanıyordu.

Sağ iç oyuncusu olur bundan sonra anca.

Hoca o kanatta Arda - Kılınç seçimlerine devam eder gibi geliyor bana.

Bu Feghouli için geçenlerde bir kulüp başkanı sezon sonu ayrılacak kendisine teklif var diye bir söylenti duymuştum. Acaba gerçekten ayrılacak ve bu yüzden kendini zorlamamak için mi oynamıyor.

Bu sezon sakatlik yüzünden 11 mac kacirmis. Bize sakat gelmesine ragmen ilk 3 sezonunda sakatlikdan sadece 11 mac kacirmis . Sanki sene sonu ayrilma zamani geliyor.
Maaşından kurtulmak gerek zaten, bu paraları almamalı kimse.

Lakin maç kaçırmayan adamın aynı yerden 2 kere sakatlanması da düşündürüyor beni; bu üst arka baldır sakatlıklarına çözüm bulunmalı.

Geri
Üst Alt