#89 Sofiane Feghouli

Sana öyle bilendim ki umarım bizden sonra bir tane takım bulamaz ortada kalırsın gittiğin her kapı suratına kapanır.Aldığın para helal mi şimdi senin ahlaksız

Babelle beraber tüm alacaklarını verin yollayın nasılsa faydaları yok, bari zararları dokunmasın ... Altyapıdan çocuklara şans verin daha iyi ...

Futbolculara falan siniriniz var da, olayın gerçekten bunlarla hiçbir ilgisi yok ya. Doğaçlama bir olayın içindeler. Valla tek tek başlıklarına yorum yapmanıza bile değmez. Bunun alacağı para ve sözleşmesi bittikten sonra nereyi kerizleyebilirimi düşünmekten başka planı yoktur.

Adamın da bi suçu yok. Zaten bir senedir bas bas bağırıyor ben bıraktım üst düzey futbolu diye. 3 gün önce tüm maçın içine etmiş. Sen üç gün sonra ilk 11e koyuyorsun.

E_6F_r7VEAohzzP

Bu takıma geldiğinde çok sevinmiştim. Sakatlığının biteceği günü iple çekmiştim. Şimdi de defolup gideceğin günü bekliyorum

Kingpin. Filmlerde Arap bodyguardı oynayabilir.

Sahada ise yürüyor. Takım boyu sayesinde 10-15 metre uzuyor.

Ocak’da gondeririz inşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1632348700408.png

herif sadece yürümüş ya hoca da süre vermeye devam etsin. ulan utanırsın bir top kesmeye yeltenirsin o da yok.
bu herife bir daha forma yüzü gösteren hocayı da bu herifi de floryanın önüne koymayan yönetime yönetim demem ben.

Cezayire gelince hayvan gibi uçup kaçıyor. Bizde 2 maç kıpırdadı sonra yine yatış. İşine saygısı kalmamış topçu kadar iğrenci yok. Kadro dışı bırakılsın kontratın sonuna dek

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt