#89 Sofiane Feghouli

Seni döve döve göndermek lazım. Utanmaz kağnı herif. Takımdaki en sevmediğim oyuncu haline geldin. Sokakta falan karşıma çıksan iki çift laf ederim sana. Şunun maaşını verin alt yapıda çalışsın a takıma almayın.

İgrenc bir karakter gercekten, kulubu fifaya vermis pandemi indirimi ve ts macindaki kirmizidan sonra kulupten ceza verildigi icin.

Boyle ahlaksiz bi herife 5 yil sozlesme vermek inanilmaz buyuk bir hainlik

bizi fifaya vermis helal hoca sana bir de bu herifle konusma falan yaptin futbol oynamaya 'ikna' etmek icin

hatay maçında fena oynamamıştı. biz de umutlandık, hücum hattında tecrübeli, kaliteli, 15-20 dakika da olsa girip katkı verecek bir ex factor olur diye.

berbat durumda, şu haliyle florya'dan içeri sokulmamalı.

Hoca dalga geçiyor taraftarla, en iyi zamanları Feg'i sürekli dışarda bırakıyordu şimdi bitik zamanı sürekli ilk 11 e alıyor. Böyle bir şey yok yav.
Aynen demin bende bunu yazdım iyiyken kadrodan kesmişti. Şimdi rezil oynuyor 11den cikmiyor

Hoca dalga geçiyor taraftarla, en iyi zamanları Feg'i sürekli dışarda bırakıyordu şimdi bitik zamanı sürekli ilk 11 e alıyor. Böyle bir şey yok yav.
İşte bunlar hep biz cahillere verilen Terim dersleri. Metanetle sabret ki ahiretin şenlensin.

Başakşehir'e şampiyonluk golünü attıktan sonra satılması lazımdı. Akıllı yönetilen bir takım bu adamın canı istediğinde oynayıp canı istemediğin de 10 kilo birden alıp yattığını görür ve değerine ulaştığı an satardı. Ozan Kabak transferinden sonra sayın Terim benim onayım olmadan sattınız diye öyle bir baskı kurdu ki ondan sonra yönetim transferden elini ayağını çekti. Üstüne gelen parayı apar topar Diagne'ye verdiler hoca arıza çıkarmasın diye. Belhanda ve bu kaba g.tlü heriften para kazanamama ve üstüne başımıza bela olmasının nedeni yine Terim. Kulübe sırf 3 transferden 24-25 milyon Euro zarar ettirdi en büyük Galatasaraylı sinyor Terim.

Geri
Üst Alt