#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

iyi de yeri orası değil ki orada hiç oynayamaz yanına iki üç tane adam da göndermek gerekir şimdi onun malum öyle daha rahat gider hem şöle koşan onu anlayan yolda muhabbet edecek.

GS lıları sabreden derviş konumuna koyduğu için ve hepimize dervişlik vasfı kazandırdığı için bu dünyada olmasa öteki dünyada çok teşekkür edeceğim futbolcu sayesinde sabretmeyi öğrendik.

Yok, artık yanına teknik direktör istiyormuş.

elano bugün çok etkiliydi , bu performansını sürdürmeli..

şaka bi yana dakika 60 oldu ve elano girse mi diye düşünüyorum da kimin yerine girse o tarafı felc edicekmis gibi geliyor.

pino cıksa sag kanat yok olucak.

ortadan bi adam alsak defans delik desik olucak.

misi'yi cıkarsak skor 0-0 iken ofansif gücümüzü azaltmış olucas.

nerede durucak o zaman bu adam :o

edit:bu arada yine de elano'ya desteğim sonuna kadar sürüyor , yeteneklerine de inanıyorum.

elano=guiza haldun üstünel in kazığı bize.

burayı katar ligi sanıyo arkadaş

paramı alırım keyfime bakarım

ama milli takıma gidersem bütün gücümle coşarım

artık hiçbir brezilyalının Galatasaraya gelmesini istemiyorum

hepsi bir şekilde(karakter olarak) arıza çıkartıyo...

Galatasaray tarihinin en büyük BALONU.Yaz boyunca dedim Elano satılmazsa elde patlayacak.Adamı Dünya kupasında da izledik.Orda neydi ki de biz de bişey olacak.Sağ kanat,Forvet Arkası,Libero herşeyi denedik bu adamla.Mustafa Sarpla beraber Sahada oldular mı takım kitleniyor.9 kişi oynuyoruz sanki..

BU oyunuyla Ayhan bile değil gözümde..

Bu adam ilk röportajında Lincolne çamur atmıştı demi.Sen Lincolnün tırnağı bile olamazsın.Karakterliymiş.Yerim senin karakterini.Sarp bile daha katkı veriyo şu takıma.Ne çalım atarsın,ne şut atarsın,ne adam gibi kondisyonun var,ne takıma katkın var.Makukula ile bunu takas yapsak tarihimizin en akıllı işini yapmış olcakmışız.

sezon başı kampı geçirmedi,güçsüz gelmesi çok çok normal,2-3 hafta daha bekleyin,bu son şansı zaten,güç depoladığında bu sene çok daha dikkat çekecektir,sabır kalmadı ama biraz daha sabredin:D

Senin şu bahanelerine hastayım be Yunus. Adam hazırlık kampı geçirmedi diye sahada yokları oynamayacak diye bişey yok. Ne yaptılar bu adama, inşaat da mı çalıştırdılar da bu kadar güçsüz? Sabır felan kalmadı artık. Bu saatten sonra değişen bişey olacağını da sanmıyorum.

olm hazırlık kampı geçirmedi,zaten normalde kondisyonu sağlam değil,sezon başı kampı geçirmeyince iyice güçsüzleşti,buda normal olarak oyununa yansıyor,bahane değil olm bunlar gerçekler.

Yahu bırak ya 3 ay top oynamasam 45 dakika maça çıkabilirim.

olm hazırlık kampı geçirmedi,zaten normalde kondisyonu sağlam değil,sezon başı kampı geçirmeyince iyice güçsüzleşti,buda normal olarak oyununa yansıyor,bahane değil olm bunlar gerçekler.

O zaman senin bahanelerin tüm sezon devam edecek. :)

yoo kondisyonu sağlam bi adam değilde şu anki kadar güçsüzde değil orası kesin:)

bu adamdan olur diyodum ama, oynasin artik, yoksa olacagi yok.

Satilsin devre arasinda, bu adam ancak kankasi Dunga icin iyi oynar.

lincoln bile daha karakterli cikti bu heriften demek geliyor icimden en azindna cikip macta oynuyordu. cokmu zor formunu 2 3 vites artirmak brezilyada oynadigi topun aynisini oynamak

lincoln bile daha karakterli cikti bu heriften demek geliyor icimden en azindna cikip macta oynuyordu. cokmu zor formunu 2 3 vites artirmak brezilyada oynadigi topun aynisini oynamak

Lincoln zaten daha karakterliydi. Haldun Üstünel adamın üzerine yürümeseydi, o sezon bizi şampiyon bile yapabilirdi aslında Lincoln.

90 dakka yerlerde sürünen misimovic in yerine neden oyuna girmediğini anlamadım doğrusu.

Geri
Üst Alt