#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elano derbide tas catlasa ancak 20-30dk oynar oda ikinci yarinin sonlarina dogru. Rijkaard bu adami ilk 11 baslatmaz.

fner maçında goller bekliyorum senden:D:D:D çık sahaya koçum selçuğun josiconun devleştiği bu maçlarda klasını göster:D

BJK deplasmanındaki oyunu oynasa yeter..

Ayhan Mustafa gibi adamlar oynuyor ama nedense Elano oynamıyor..

Elano için bişi degişmez adam gene parasını alır. ama taraftarların düşüncesi Elano için beş para etmez Futbolcu diyip geçerler.

Halbuki Elano Cana bir yanyana oynasana çok şeyler degişicek ama nerde...

Takımı 10 kişi oynatmasın yeter..

bence onur a dikkat:asd:,bu lafı diyen biri her türlü şeyi yapabilir,onur a dikkat edin bence fazla atışmayın derim,belki de seri katil falandır mümkün.

Sonuç ortada Sarp bu takımda daha fazla oynadı Elanodan çünkü daha iyi.Asist gol olarakta kazandırdığı maçlar olarakta iyi, hatta pas yüzdeleri bile daha iyi kaç kere verdik.Tabi ikiside sonuç olarak bir işe yaramıyor o ayrı bir dava.

Hakan Şükür gelince performansı artar belki.

Yahu bu adam bu takımda oynamak istemiyor ki, oynatılsın. Devre arasında gidecek daha Elano derbiyi kurtarsın gözüyle bakıyorsunuz haha. :D

Dunga gelsin hoca olarak , ozaman oynar :asd:

Olm o saçları kestirmediğin için böyle oluyor.Kestir gitsin,hafifle.:asd:

blumerelano001124894429.jpg

Hagi ile yeniden doğdun, doğdun.. doğmadın! Bilmiyorum artık..

Elano Misimoviç bu adamlardan yararlanamıyoruz.Avrupada bir adamaböyle desen john benjamin geçerler bizle.Oynar artık inşallah azda olsa en azından mustafa ayhan gibi sığırlar yerine Elanoyu izleriz.

kanıtladın kanıtladın son şansın artık.

Aynen öyle, çok eleştirildin ben dahil herkes tarafından, efendi ol Hagi geldi, çık ve oyna. :D

artık son şansın sambacı... oldun oldun, olmadın güle güle...

Geri
Üst Alt