#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Hagi'nin sisteminde Pino yerine kanatta Elano'nun oynayacağını düşünüyorum.

InsAllah cikisa gecer Haginin gelmesiyle.

Bosuna ümitlenmeyin beyler. Hagi ile ilk 11 çikacagi maçta gelenek degismez ve en geç 60.dk da oyundan alinir. Takimin basina Mourinho gelse Elano'dan faydalanamaz, anlayin artik kötü futbolcu oldugunu.

Bosuna ümitlenmeyin beyler. Hagi ile ilk 11 çikacagi maçta gelenek degismez ve en geç 60.dk da oyundan alinir. Takimin basina Mourinho gelse Elano'dan faydalanamaz, anlayin artik kötü futbolcu oldugunu.

Kötü futbolcuyu Avrupa kulüpleri napsın. Hele bide Manu.

Benden farklı bir öneri: 4-1-3-2 veya eski Fifa terimi ile 4-1-2-1-2.

---------Barıs----------

Pino---Misimovic---Arda

-----Elano-------------

----------Baros--------

Bir diger anlamda Elano'yu zamanında Arifi kullandıgımız gibi ikinci forvet olarak deneyebiliriz. Bos alana kacma ve kale dibinde topun oldugu yerde bitme gibi meziyeti var.

Benden farklı bir öneri: 4-1-3-2 veya eski Fifa terimi ile 4-1-2-1-2.

---------Barıs----------

Pino---Misimovic---Arda

-----Elano-------------

----------Baros--------

Bir diger anlamda Elano'yu zamanında Arifi kullandıgımız gibi ikinci forvet olarak deneyebiliriz. Bos alana kacma ve kale dibinde topun oldugu yerlerde bitme gibi meziyetleri var.

Evet haklısın.

Zaten Man.City'de hiç oynamadı değil mi.

Brezilya'da torpili varmış.

O oyuncularla bende oynarım falan değil mi ?

Hagi ile birlikte cikis yapmasi muhtemel futbolcular listesinden ilk sirada.

Valla çok ihtiyacımız var ne kadar umutsuz ve kızgın olsam da . Valla çok bişey istemiyorum ben Elano'dan . Sorumluluk alıp mücadele etsin yeterli şu an için . Hadi inşallah

dungayla haginin karakter olarak ayni futbolcular idi, bana gore bu antrenorluk deneyimlerindede birbirine benzer yonleri var haginin tecrubesi daha fazla tabiki dungaya gore, boyle birsey dusunursek elanonun formunun articagini dusunebilirz yada en azindan icimden gecen bir istek

Fener macinda oynamasi gereken adamlardan biri. kendini göstermek icin cok büyük bir sans. tabi hagi oynatirsa. yine de umut var bu adamdan.

32. Elano'dan umutlanma şenlikleri başlasın :asd:

yanlız herkeste bir umut,bi olumlu bakuş açısı var ama beklemek gerektiğini unutmamalıyız.pazar günü yine burda infaz olmasın.bunu elano için söylemiyorum sadece(servet-balta-sarp-ayhan) hariç diğerleri için biraz sabır gerek..

Geri
Üst Alt