#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Ben Elano fan değilim ama bir gerçek varki oda Elano'nun bu takımın en yetenekli oyuncusu olduğu.Buda demek olmuyor kötü oynayamaz,oynar.

Elano'yu ve Misimoviç'i forvete yakın oynatmamız lazım, oynatsak bile oyunu ilerde oynamadığımız için bu adamlar hep etkisiz kalıyor, topu alıp 2-3 kişinin içinden geçen adamlar değil bunlar, günümüzde böyle futbolcu fazla yok zaten.

Begenmiyorum. Aradigimiz oyuncu degil. Türkiye´nin oyuncusu degil. Gecen sezon Avrupa maclarinda fena degildi mesela ama Türkiye Ligi ona göre degil. Denizlispor macinda da hic begenmedim futbolunu. Skor yorumculugu bu olsa gerek. Gol atarsa iyi oynadi, atmadiysa kötü oynadi bircok kisi icin. Etkili olamiyor Elano oyunun genelinde

Begenmiyorum. Aradigimiz oyuncu degil. Türkiye´nin oyuncusu degil. Gecen sezon Avrupa maclarinda fena degildi mesela ama Türkiye Ligi ona göre degil. Denizlispor macinda da hic begenmedim futbolunu. Skor yorumculugu bu olsa gerek. Gol atarsa iyi oynadi, atmadiysa kötü oynadi bircok kisi icin. Etkili olamiyor Elano oyunun genelinde

İyi para veren olursa hemen satılması lazım,sezon başında hepimizi nasıl çıldırttığını unutmayalım

Bugun görüldüğü üzere M.güven daha iyi adam.Daha az masrafa girip kendi alt yapımızdan adama sövmek daha mantıklı olur.

Onur yanlın anlama ama saçmaladın burada.Elano bugün birşeyler yapmaya çalışan 3 kişiden birisiydi.

Bugün iyi oynadi ama ne yazikki takimda bitane verkac yapabilecek ona destek verecek adam yok. Bizim yerli oyuncular önce topu kontrol edip sonra oynamaya calisiyorlar. :o

En kötü oyunu böyle olsa ve üzerine koysa keşke.

Fena değildi, diğerlerine orantılarsak oldukça iyiydi.

bugün sahada tek oynamaya çalışan futbolcuydu. hepsi elanonun yarısı kadar oynasa bu maç böyle olmazdı.

Geri
Üst Alt