#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Kazanmak zor kaybetmek kolay sizler kolay yolu seçtiniz. Tebrik ederim. Kazandınız ama kulüp kaybetti. Bu işte sizin Galatasaraylılığınız.

Hala savunanlar var ilginç şekilde.

Bana dediysen mesajım savunma amaçlı değil. Ortada bi problem var bu adam ısınmıyor bile. Bu problem açıklansın. Oynamayı mı istemiyor ? Gitsin o zaman problem her neyse olmuyorsa olmuyordur. Ama bi problem yok gibi göstermeye çalışılıyorsa Barış yerine girecek adamdır. Lütfen çarpıtmayalım. Hem savunan da varsa saygı duymak gerek. Hala savunanlar var gibisinden kendi düşüncelerini büyük görmek ,küçüklük.

birdaha brezilyalı istemiyorum arkadaş :mad:

Adam gibi futbolcu istiyoruz.Sende karaktersiz çıktın.

O değilde takımın disiplinini bozmaz umarım bu tür şeyler.

Sağolsun artık ısınmaya bile tenezzül etmiyor. Bir daha brezilyalı mı? Tövbeler tövbesi...

Onu kazanmamızdan bahsetmiş arkadaşlar sağolsun. Bence onun bizi kazanması lazım. İyi yapıyor rijkaard hiç oynatmayarak. Keyfin bilir koçum otur kulübede modunda . Taraftar Elanoya geçen sene iyi kötü baya bi destek verdi. Geçen sene DK ya gideceği için bizde oynamamıştı doğru düzgün herkes biliyor zaten. O forma kontratta yazan yıllık ücretle değil yeşil sahada verdiğim emekle veriliyor elano. Kenarda oturduğunu göreyim bu sene hiç bir maça çıkmasın en büyük mutluluğum olur. Hatta Yönetim olarak bi karar alsınlar seneye de satmayalım madem oynamadın o halde antremandan antremana gel bakalım deyip asla ilk 18 kişilik kadroya bile alınmasın. 32 yaşına geldiğinde de ayağına 3 yıldır top değmemiş birisi olarak nereye gitmek istiyorsa oraya gitsin. Bunu gerçekten yapalım. Bundan sonra gelipte yatan yabancılar bunu görüp ibret almış olurlar iyi de olur:mad:

en iyisi genç yükselişte olan bir genç forvetle takasıdır .

Yedek kalan Elano'nun durumuyla ilgili bir soru üzerine Helvacı, ''Elano bizim halen futbolcumuz. Görüyorsunuz, yedek kulübesinde kendisine görev verilmesini bekliyor. Antrenmanlara çıkıyor. Bu böyle olduğu sürece başka söylenecek bir şey yok'' değerlendirmesinde bulundu.

en iyisi genç yükselişte olan bir genç forvetle takasıdır .

yok valla yıllık parası neyse 3 se 3 4 se 4 verelim ilk 18 e bile girmesin futbolu unutsun bu saatten sonra öyle ki 32 yaşında elinde bonservisi ile bir yere gittiğinde arkasından teneke bağlanan çocuklar misali gülmek istiyorum

Bundan sonraki yabancılar için ibret olmuş olur bıktırdılar

Jardel Lincoln bu hepsi aynı yolun yolcusu

Ali Yaren Jardel apayrı bir adamdı o defreti açma.Olayı yabancı düşmanlığına bağlamayalım.

verelim bursaya karsiligina volkanla sercani alalim olmazmi :D

Ali Yaren Jardel apayrı bir adamdı o defreti açma.Olayı yabancı düşmanlığına bağlamayalım.

yok olayı brezilyalıların antipatikliğine bağlamak için dedim

Tafi capone marcio ne kadar sorumlularsa lincoln jardel elano da o derece vurdumduymazdı. Kalitesizler demiyorum. Ama artık hakkaten bu takıma brezilyalı alınmasın ne olur

Kadıköy deplasmanında koyar kesin ilk 11'e.

Sürekli takımda olması lazım, yabancı sınırlaması boynumuzu büküyor.

Yerim senin mutsuzluğunu arkadaş , ısınmaya çıkmamak ne demek ? Zaten nefret ediyordum şu heriften iyice katlandı .

Çok üzülüyorum kendisine.

Tam bir takım oyuncusu ama morali şuanda 0.

Tam Milan'a gittim derken kaldı Galatasaray'da ve aklı hala oralarda.

Biranönce kafasını toplaması gerek.

Parasını veriyoruz faydalanmamız gerek.

En azından Misimovic falan yorulunca yerine girer Sarp gireceğine.

Şu maçta almıyorsan kadroya ne zaman alıcaksın? 40 yılda bi 3-0 olmuş al işte be adam.Hiçbir oyuncuyu kazanamıyor hocamız sağolsun.Birşey olmayacaksa bile Elano'dan en azından sahada görelim ne diye oynatmadığını.

Geri
Üst Alt